Ολυμπιακός: Περιμένει από FIFA και UEFA να αναλάβουν επιτέλους δράση

Ολυμπιακός: Περιμένει από FIFA και UEFA να αναλάβουν επιτέλους δράση

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τα είπε στον Χέρμπερτ Χούμπελ, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να εμφανίσει στοιχεία για την «εξυγίανση» στη FIFA και στην UEFA και οι δύο διεθνείς ομοσπονδίες πρέπει να αντιδράσουν για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ακόμα μία αγωνιστική πέρασε στη Superleague και η «εξυγίανση» συνεχίζει το έργο της. Ο Ισπανός διαιτητής Σάντσεθ Μαρτίνεθ στέρησε από τον Ολυμπιακό αυτά που δικαιούταν και βοήθησε τον ΠΑΟΚ να φύγει με το «Χ» από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», υπό το βλέμμα του Χέρμπερτ Χούμπελ.

Ο επικεφαλής της επιτροπής παρακολούθησης της UEFA, μαζί με άλλους δύο αξιωματούχους είδαν ιδίοις όμμασι τα… κατορθώματα του ρέφερι της αναμέτρησης. Για αυτό και δεν είχαν αντίλογο να αρθρώσουν στις δικαιολογημένες καταγγελίες του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού εξέθεσε για πολλοστή φορά τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και που αποσκοπούν στην εύνοια του ΠΑΟΚ. Όμως, το ζητούμενο για τον Μαρινάκη είναι να επέμβουν οι FIFA και η UEFA και να διορθώσουν μία κατάσταση που έχει δημιουργηθεί υπό την ανοχή τους. Διότι η διοίκηση του Βαγγέλη Γραμμένου στην ΕΠΟ αναδείχτηκε με τις ευλογίες των δύο ομοσπονδιών.

Ωστόσο, ο Χούμπελ και οι συν αυτώ δεν έχουν πλέον το περιθώριο να ισχυρίζονται ότι δεν γνωρίζουν. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τους τα έχουν δείξει πολλές φορές, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τα είπε την Κυριακή και φυσικά, τα είδαν με τα μάτια τους…

Ο Ολυμπιακός θα επιμείνει να ασκεί πιέσεις, απευθυνόμενος τόσο στις FIFA και UEFA, όσο και στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Σύμφωνα με σημερινό (2/12) δημοσίευμα της εφημερίδας «Κόκκινος Πρωταθλητής», οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα ζητήσουν εκ νέου την παρέμβαση των δύο διεθνών ομοσπονδιών για να μπει ένα φρένο στην… εξυγιαντική δράση στη Superleague.

Ήδη, ο Ολυμπιακός είχε στείλει τις επιστολές που αποκάλυψαν… σημεία και τέρατα στη διαχείριση της ΕΠΟ και δεν θα περιοριστεί σε αυτά.

«Τις προσεχείς μέρες ο Ολυμπιακός θα εμφανίσει τα στοιχεία, περιμένουμε από την ΟΥΕΦΑ να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα» τόνισε με έμφαση ο Μαρινάκης στον επικεφαλής της επιτροπής παρακολούθησης, ζητώντας επιτακτικά να συμμαζευτεί η… κατάσταση που έχει προκληθεί και με ευθύνη της FIFA και της UEFA…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ