Παναθηναϊκός: Η ατυχία «χτύπησε» τον Αλεξανδρόπουλο

Παναθηναϊκός: Η ατυχία «χτύπησε» τον Αλεξανδρόπουλο

Στο τάιμινγκ που περίμενε τις ευκαιρίες του στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού, ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος τραυματίστηκε σοβαρά το Σάββατο.

Η τύχη δεν είναι σύμμαχος του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου… Λίγες μέρες μετά την ενηλικίωση του και σε ένα χρονικό σημείο που περίμενε τις ευκαιρίες του στην πρώτη ομάδα, ο νεαρός αμυντικός χαφ τραυματίστηκε σοβαρά και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων μέχρι και έξι μήνες.

Ο Αλεξανδρόπουλος χτύπησε στο δεξιό χέρι μετά από πτώση σε διεκδίκηση της μπάλας, στην προπόνηση του Σαββάτου. Άμεσα διακομίστηκε στο «Υγεία», όπου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και η διάγνωση κάνει λόγο για ρωγμωδες κάταγμα κάτω πέρας της κερκίδας του δεξιού χεριού.

Ο εκτιμώμενος χρόνος για την αποθεραπεία του Αλεξανδρόπουλου εκτιμάται από 4 έως 6 εβδομάδες. Στον 18χρονο ποδοσφαιριστή τοποθετήθηκε γυψονάρθηκας, ώστε το δεξί χέρι να μείνει σε ακινησία και να αποκατασταθεί ο τραυματισμός του.

Ο Αλεξανδρόπουλος είχε ρόλο στο ροτέισον του Γιώργου Δώνη, αφού οι Κουρμπέλης και Χρήστος Δώνης θα εξέτιαν ποινές λόγω κίτρινων καρτών, ο Φάουστο δεν έχει πείσει και ο Νούνες δεν ανταποκρίνεται ως αμυντικός χαφ. Επομένως, ο προπονητής του Παναθηναϊκού χρειαζόταν λύσεις και ο νεαρός παίκτης θα έπαιρνε κάποια λεπτά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ