Ενδιαφέροντα παιχνίδια στο φινάλε του πρώτου γύρου

Ενδιαφέροντα παιχνίδια στο φινάλε του πρώτου γύρου

Ολοκληρώνεται σήμερα ο πρώτος γύρος της Superleague με τέσσερις αναμετρήσεις σε Λαμία, Τρίπολη, Περιστέρι και Βόλο.

Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής, τελευταία του πρώτου γύρου, της Superleague.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας (15:00) η Λαμία θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί προέρχονται από τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ και με νίκη, μετά τη χθεσινή ήττα της Ξάνθης, θα παραμείνει μόνος τρίτος στη βαθμολογία. Από την άλλη η Λαμία προέρχεται από 3 νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα ματς και θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό το θετικό σερί.

Δύο ώρες αργότερα ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει την ΑΕΛ στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Ο Αστέρας θέλει να δώσει τέλος σε ένα σερί 4 αγωνιστικών χωρίς νίκη. Η Λάρισα αν νικήσει, «προσπερνάει» την Ξάνθη, ενώ μπορεί να φτάσει ακόμα και στην τέταρτη θέση με συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Στις 19:30 ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Άρη και ο Βόλος τον Παναθηναϊκό. Στο Περιστέρι ο Σάββας Παντελίδης θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ατρομήτου, κόντρα στην πρώην ομάδα του. Ο Άρης, μετά την ισοπαλία με τη Λαμία δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών.

Στο Βόλο η ομώνυμη ομάδα θέλει τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό για να «ανέβει» στη βαθμολογία. Από την άλλη οι πράσινοι νίκησαν τον Αστέρα Τρίπολης την προηγούμενη αγωνιστική, όμως η δεν είχε καλή εικόνα. Σήμερα θα ήθελε το τρίποντο της νίκης σε συνδυασμό με μία καλή εμφάνιση, προκειμένου να διατηρηθεί σε τροχιά play-off.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Λαμία – ΟΦΗ (15:00, ΕΡΤ)

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ (17:15, Novasports 2)

Ατρόμητος – Άρης (19:30, ΕΡΤ)

Βόλος – Παναθηναϊκός (19:30, Novasports 1)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ