Ο Κυριάκος ο τηλε-δικαστής τι λέει τώρα για το Σαλέ στην Ξάνθη;

Ο Κυριάκος ο τηλε-δικαστής τι λέει τώρα για το Σαλέ στην Ξάνθη;

Σε εξέλιξη είναι η έρευνα της ΕΕΑ για το σκάνδαλο ΠΑΟΚ-Ξάνθης. Θα είχε ενδιαφέρον να ρωτηθεί και ο Κυριάκος που ένα χρόνο πριν είναι ξεκάθαρο πως ήξερε. Διαβάστε μια ακόμη ωραία ιστορία «εξυγίανσης»…

Στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού βρίσκεται το θέμα των σχέσεων ΠΑΟΚ-Ξάνθης μετά τις αποκαλύψεις του ONE και την καταγγελία που έκανε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Θέμα «καυτό» για το ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς ουσιαστικά καταδεικνύει την σχέση που έχουν αποκτήσει ΠΑΟΚ και Ξάνθη γύρω από ένα πρόσωπο, τον Ιβάν Σαββίδη.

Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό πως στον ΠΑΟΚ, εκτός από τις απειλές για μηνύσεις, δεν έχουν διαψεύσει το παραμικρό, δεν έχουν αρνηθεί πως είναι αληθινά τα έγγραφα και τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, άρα ουσιαστικά δέχονται ότι η συγκεκριμένη εταιρεία, που συνδέεται με την οικογένεια Σαββίδη, έχει αποκτήσει το Σαλέ, τα γραφεία της ΠΑΕ και όλα τα… γύρω-γύρω από την Ξάνθη.

Η έρευνα που γίνεται ήδη από την ΕΕΑ είναι πολύ σημαντική για την ακεραιότητα του πρωταθλήματος, του φετινού και του περσινού, καθώς η αγοραπωλησία έγινε το 2018.

Είναι επίσης σημαντικό να πούμε πως η ΕΕΑ έχει την δυνατότητα αν ψάξει, να βρει και άλλα… σημάδια που έδειχναν πως κάτι δεν πάει καλά με τις σχέσεις ΠΑΟΚ-Ξάνθης. Και δεν μιλάμε μόνο για δημοσιεύματα από ΜΜΕ που είναι «αντίπαλα» με τον Ιβάν Σαββίδη και τον προπαγανδιστικό «στρατό» του.

«Δικός τους» άνθρωπος τα έγραφε, ένα χρόνο πριν! Ναι, η ΕΕΑ μπορεί να κάνει ολοκληρωμένη έρευνα και να δει στο blog της ΔΙΚΗΣ του γνωστού δημοσιογράφου- τηλεδικαστή, Κυριάκου Θωμαΐδη την αποκάλυψη – μπηχτή για το Σαλέ στην Ξάνθη.

20 Δεκεμβρίου 2018. Στο μπλογκ του ο Κυριάκος Θωμαΐδης έγραφε με νόημα…

«Θα είχε ενδιαφέρον να μας ενημερώσει  ο Χρ. Πανόπουλος σε ποιον ανήκει πλέον το Le Chalet της Ξάνθης. Πάντα του άρεσαν οι καθαρές κουβέντες».

Τι ήθελε να πει ο… ποιητής; Ένα χρόνο πριν ο Κυριάκος Θωμαΐδης αποκάλυπτε ουσιαστικά πως κάτι συμβαίνει με το Σαλέ στην Ξάνθη. Ουσιαστικά όπως γίνεται εύκολα κατανοητό και από… πεντάχρονα υπονοούσε πως το Σαλέ δεν του ανήκει. Πως ανήκει σε άλλον; Ποιον άλλο; Οι αποκαλύψεις του ΟΝΕ δείχνουν ξεκάθαρα την εταιρεία συμφερόντων Σαββίδη. Άρα μπορούμε να εικάσουμε (τουλάχιστον) πως ο Κυριάκος ήξερε. Θα έχει ενδιαφέρον να μας πει τώρα τι ήξερε.

Μικρή λεπτομέρεια… Τότε, ένα χρόνο πριν, ο Κυριάκος ήταν στον ΣΚΑΙ του Αλαφούζου που ήταν στα «μαχαίρια» με τον Ιβάν. Λίγο καιρό πριν άλλωστε ο Κυριάκος στην τηλεοπτική ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΙ είχε βγάλει θέμα για την Dimera του Ιβάν και τα τιμολόγια με την εγκληματική της Θεσσαλονίκης.

Όλα αυτά από τον Κυριάκο του… ΣΚΑΙ, γιατί ο Κυριάκος του OPEN του Ιβάν Σαββίδη μάλλον δεν θυμάται τι είχε γίνει τότε. Μάλλον θα πει και αυτός ότι έκανε… λάθος όπως ο άλλος «δικός μας» Βαγγέλης Γραμμένος όταν πήγε να περάσει την πολυιδιοκτησία που όπως καταλαβαίνετε ξεκάθαρα τώρα άρεσε στον «πατερούλη».

Και όλως τυχαίως οι δύο «δικοί μας»,  Κυριάκος και Βαγγέλης συναντιώνται το βράδυ στο OPEN του Ιβάν Σαββίδη για να τα πουν. Για μια κουβέντα γεμάτη… αλήθειες για να βάλουμε στο «κάδρο» και το – επίσημα πλέον και με αποδείξεις- αθλητικό σάιτ του Ιβάν Σαββίδη.

Μια ωραία οικογένεια, σε ένα όμορφο Σαλέ που ακόμη ο Πανόπουλος δεν έχει απαντήσει στον Κυριάκο σε ποιον ανήκει…

Απάντησε όμως το πραγματικό ρεπορτάζ, θα απαντήσει και η ΕΕΑ που θα έχει πλάκα να ρωτούσε και τον Κυριάκο τον τηλεδικαστή!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ