Μαρτίνς: «Η κρίση άνοιξε τον δρόμο στους Πορτογάλους προπονητές»

Μαρτίνς: «Η κρίση άνοιξε τον δρόμο στους Πορτογάλους προπονητές»

O Πέδρο Μαρτίνς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Πορτογαλία τόνισε ότι η οικονομική κρίση στη χώρα του ήταν πολύ σημαντική για να αναδειχτούν οι προπονητές.

Ο Πέδρο Μαρτίνς τα πηγαίνει περίφημα στον Ολυμπιακό όντας πρώτος στο πρωτάθλημα, ενώ πριν δυο μέρες πανηγύρισε και την πρόκριση για τους «32» του Europa League κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων είναι ένας από τους 8 Πορτογάλους προπονητές που θα πάρουν μέρος στη νοκ-άουτ φάση της δεύτερης τη τάξει διοργάνωση και σε δηλώσεις του στη A’ Bola αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο επίτευγμα.

Συγκεκριμένα, ο Μαρτίνς ξεκαθάρισε ότι η οικονομική κρίση έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη και την ανάδειξη των Πορτογάλων τεχνικών στην Ευρώπη, τονίζοντας παράλληλα και τον λόγο που η Primeira Liga δεν έχει την ποιότητα που είχε προηγούμενα χρόνια.

«Η οικονομική κρίση αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα για τους Πορτογάλους προπονητές. Δεν υπήρχαν σχεδόν καθόλου χρήματα και όλα όσα ψάχναμε ήταν χαμηλού κόστους, ήθελαν να φτιάξουν κάτι και αργότερα να πουλήσουν. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο το πορτογαλικό πρωτάθλημα στερείται ποιότητας», είπε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ