Λάζαρος: Η μέτρηση στο πόδι και η Τρίπολη…

Λάζαρος: Η μέτρηση στο πόδι και η Τρίπολη…

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι έτοιμος, το πόδι του έχει επανέλθει πλήρως, το πρόσφατο τεστ ήταν 100% επιτυχημένο και ο Μαρτίνς τον σκέφτεται για την Τρίπολη. Τι γίνεται με τον Τσιμίκα.

Ηταν 17 Φεβρουαρίου 2019, όταν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος βίωσε μία από τις πιο άσχημες στιγμές της καριέρας του. Στο 68ο λεπτό του αγώνα με την ΑΕΚ, σε μία υπερπροσπάθεια, το αριστερό του πόδι «κολλάει» στο χορτάρι. Ο ίδιος καταλαβαίνει αμέσως τη ζημιά. Και αναλογιζόμενος τον Γολγοθά που έχει να ανέβει, πιάνει το κεφάλι του και ξεσπάσει σε δάκρυα. Ο πρόσθιος χιαστός στο αριστερό γόνατο είχε κοπεί.

Ακριβώς 9 μήνες μετά, ο Χριστοδουλόπουλος είναι πάλι έτοιμος. Στο 100%. Αφού πρώτα πέρασε νέα «κύματα». Αφού ταλαιπωρήθηκε. Αφού έπρεπε να παλέψει, για να κερδίσει το χαμένο έδαφος και να είναι στο ίδιο επίπεδο ετοιμότητας και φυσικής κατάστασης με τους συμπαίκτες του.

Σχεδόν 9 μήνες μετά, λοιπόν, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι έτοιμος να μπει και να παίξει. Μάλιστα, επειδή το ζητούμενο ήταν να είναι καλά το πόδι του, σε μέτρηση που έκανε στο Ρέντη, φάνηκε ότι το αριστερό του πόδι είναι σχεδόν στην ίδια κατάσταση με το δεξί. Με αποτέλεσμα σωματικά να είναι έτοιμος. Και να αναζητά αγωνιστικά λεπτά, για να βρει τον ρυθμό του.

Κατ’ αρχάς, βέβαια, αυτό που μετράει είναι να μπει σε μια αποστολή. Την πρώτη του μετά από εκείνο το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Και δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Οχι απαραίτητα για να παίξει. Αλλά για να μπει και πάλι στη διαδικασία, στο κλίμα. Να γίνει και πάλι ενεργός. Διότι έτσι θα έρθουν και τα λεπτά συμμετοχής. Ενός ποδοσφαιριστή με εμπειρία και παραστάσεις, που κρίνεται απαραίτητος στη φετινή εξαιρετικά δύσκολη σεζόν για τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, ο Κώστας Τσιμίκας είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες. Ο διεθνής αριστερός μπακ του Ολυμπιακού έχει ένα μεγάλο οίδημα στην ποδοκνημική, από χτύπημα που δέχθηκε στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα. Το πρήξιμο έχει υποχωρήσει αρκετά, ο 23χρονος μπακ θέλει να παίξει, αλλά αυτό θα κριθεί στην προπόνηση του Σαββάτου, όταν και θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά.

Με τον Λεονάρντο Κούτρη, ωστόσο, να ετοιμάζεται για το πρώτο του παιχνίδι με την ερυθρόλευκη φανέλα, μετά τις 19 Οκτωβρίου (σ.σ. εντός έδρας με τον ΟΦΗ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ