Τόσο… σοβαρό ήταν το «συμβάν», που τον καλούν σε συνάντηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Η απόφαση FIFA - UEFA να καλέσουν σε συνάντηση τον Βαγγέλη Μαρινάκη, μαζί με τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες, τελειώνει μια και καλή το αφήγημα της ανακοίνωσης της ΕΠΟ.

Γίνεται να έχεις πρόβλημα με κάποιον παράγοντα και μετά να τον… προσκαλείς για να λύσεις τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου; Γίνεται να είναι τόσο ενοχλημένοι και… έξαλλοι στη FIFA και την UEFA με το ίδιο πρόσωπο και την ίδια στιγμή να τον θεωρούν έναν από τους βασικούς πυλώνες που μπορούν να δώσουν λύση στο πρόβλημα; Εάν είσαι η ΕΠΟ, γίνεται να το επικοινωνήσεις. Αλλά δεν σημαίνει ότι είναι και η αλήθεια.

Η συζήτηση που είχε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον επικεφαλής της διεθνούς επιτροπείας στην Ελλάδα, Χέρμπερτ Χούμπελ, μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, απέχει χιλιόμετρα από αυτό που υποστηρίζει η ΕΠΟ, περί «συμβάντος». Από πότε είναι «συμβάν», μια κουβέντα μεταξύ ιδιοκτήτη και παραγόντων του ποδοσφαίρου, που γίνεται δημόσια. Δίχως ύβρεις, δίχως ακραίες συμπεριφορές, δίχως τίποτε το μεμπτό;

Και ας πούμε ότι τα πράγματα είναι όπως τα αναφέρει η ΕΠΟ στην ανακοίνωση-ενημέρωση που εξέδωσε για τη συνάντηση που έλαβε χώρα στη Νιόν. Ας πούμε ότι η FIFA και η UEFA είναι εξοργισμένες με τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ας πούμε ότι θέλουν να τιμωρήσουν τον Ολυμπιακό. Ας πούμε, ας πούμε, ας πούμε… Πολλά μπορούμε να πούμε και να εικάσουμε.

Το θέμα, ωστόσο, έχει να κάνει με τα πραγματικά γεγονότα. Και όχι με ό,τι μπορεί να ορέγεται ο καθένας. Ο,τι πιστεύει ότι πρέπει να «πλασάρει» στο κοινό και να αυτό να το καταπιεί αμάσητο.

Όπως αποκάλυψε to10.gr, η FIFA και η UEFA έχουν αποφασίσει να καλέσουν τον Ιανουάριο σε συνάντηση τους ιδιοκτήτες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Δηλαδή τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιάννη Αλαφούζο, Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη.

Πώς, λοιπόν, η… ενοχλημένη FIFA και η εξίσου ενοχλημένη UEFA… καταδέχονται να συναντήσουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη, εάν τα πράγματα έγιναν όπως τα αναφέρει η ΕΠΟ. Μάλλον κάτι δεν κολλάει. Μάλλον κάποιος δεν μας τα λέει καλά. Μάλλον εκεί στο Πάρκο Γουδί έχουν χάσει το μέτρο. Και κάνουν ότι μπορούν για να μην κακοκαρδίσουν τους «δικούς τους».

Δεν πειράζει. Την επόμενη φορά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ