Φουλάρει για αριστερό μπακ ο ΠΑΟΚ – Κοντά στην πώληση ο Γιαννούλης

Φουλάρει για αριστερό μπακ ο ΠΑΟΚ – Κοντά στην πώληση ο Γιαννούλης

Το πήραν απόφαση στον ΠΑΟΚ. Το FFP στέλνει τον Γιαννούλη σε ξένη ομάδα και οι Θεσσαλονικείς κινούνται ήδη για αγορά αριστερού μπακ έχοντας «πορτοφόλι» ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Όσο κι αν ο Αμπελ Φερέιρα έχει θέσει βέτο στην πώληση του Γιαννούλη, αυτή φαίνεται – όσο ο καιρός περνάει – να έρχεται ολοένα και πιο κοντά. Το Financial Fair Play είναι… αμείλικτο, ο ΠΑΟΚ οφείλει να συμμορφωθεί, διαφορετικά θα αντιμετωπίσει ποινές. Και ο Δημήτρης Γιαννούλης παραμένει στη «βιτρίνα» της ομάδας ως το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο αυτή τη στιγμή της ομάδας.

Ως ο παίκτης που μπορεί να φέρει πολλά χρήματα στα ταμεία και να… ισορροπήσει την κατάσταση στα «έσοδα – έξοδα» του συλλόγου. Από τη μία η Πόρτο, με την «A Bola» να κάνει τον αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ πρωτοσέλιδο και να τον χαρακτηρίζει ως «χριστουγεννιάτικο δώρο» στον Κονσεϊσάο. Από την άλλη οι Τούρκοι και κυρίως οι Μπεσίκτας, που εξακολουθεί να ασκεί πρέσινγκ, αναζητώντας έναν έμπιστο μπακ στην αγορά.

Και στη… μέση ο Φερέιρα, που θέλει, αλλά πιθανόν να μην μπορεί να τον κρατήσει στην Τούμπα. Δεν είναι στο χέρι του άλλωστε.

Ο ΠΑΟΚ καιρό τώρα έχει βγει στην αγορά και αναζητεί ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο της άμυνας του. Στη λογική πως ο Γιαννούλης πωλείται. Άρα χρειάζεται αντικαταστάτης. Εξ ου και το θέμα του Εμανουέλ Ινσούα, που διατηρείται ζεστό. Που δε διαψεύδεται από πουθενά. Ούτε από τον ΠΑΟΚ, ούτε από την πλευρά του παίκτη.

Ο Αργεντινός συνεχίζει τις συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό, θα έχει συνάντηση με τον Τσάβι Ρόκα εντός των ημερών και οι απαιτήσεις του είναι συγκεκριμένες. Ένα εκατομμύριο ευρώ για συμβόλαιο τριών ετών. Περί τα 330 χιλιάρικα το χρόνο δηλαδή. Όχι πολύ πάνω απ’ αυτά που παίρνει τώρα (280.000 ευρώ).

Υπάρχουν πολλοί στον Παναθηναϊκό που υποστηρίζουν πως ο Ινσούα τα έχει βρει αυτά τα λεφτά από αλλού. Όπου «αλλού» βάλτε τον ΠΑΟΚ. Μόνο τυχαία δεν είχε γίνει η ερώτηση στον εκπρόσωπό του στην πρώτη συνάντηση. «Έχετε μιλήσει με τον ΠΑΟΚ», ειπώθηκε από πλευράς Παναθηναϊκού. Η απάντηση ήταν αρνητική, άλλωστε κάτι τέτοιο θα ήταν εκτός νομιμότητας, πριν φτάσουμε στον Γενάρη, έξι μήνες δηλαδή πριν από τη λήξη του συμβολαίου του παίκτη.

Φυσικά στον ΠΑΟΚ εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις. Και διαθέτουν ένα «πορτοφόλι» ενός εκατομμυρίου ευρώ. Τόσα είναι διατεθειμένοι να δώσουν. Γι’ αυτό και οι Θεσσαλονικείς αναζητούν παίκτες στην αγορά λέγοντας πως ψάχνουν τον «αντί – Γιαννούλη». Σαν να έχει πουληθεί ήδη, δηλαδή, ο Έλληνας διεθνής και να μην το… ξέρει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ