Σενάριο για Λοκομοτίβ Μόσχας και Γιαννούλη

Σενάριο για Λοκομοτίβ Μόσχας και Γιαννούλη

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λοκομοτίβ Μόσχας φέρεται να βρίσκεται ο Δημήτρης Γιαννούλης, με τη ρώσικη ομάδα να έχει ακουστεί και για τους Πέτρο Μάνταλο και Βασίλη Μπάρκα.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων, μεταξύ των οποίων είναι η Πόρτο και η Φενέρμπαχτσε.

Παράλληλα, ο Έλληνας διεθνής μπακ φέρεται να εμπλέκεται και με έναν ακόμη «μνηστήρα» που θέλει να τον κάνει δικό του. Ο λόγος για τη Λοκομοτίβ Μόσχας, η οποία σύμφωνα με όσα έγραψε στο Twitter ο Ιταλός δημοσιογράφος Στέφανο Κονφόρτι, θα κινηθεί για τον αμυντικό του Δικεφάλου του βορρά.

Όπως ανέφερε ο Ιταλός δημοσιογράφος, ο υπεύθυνους σκάουτινγκ της ρωσικής ομάδας, Ρικάρντο Τσερβελάι, θα έρθει στην Ελλάδα για να δει τον διεθνή μπακ στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Λοκομοτίβ Μόσχας έχει εμπλακεί σε διάφορα σενάρια τις τελευταίες μέρες, αφού φέρεται να ενδιαφέρεται και για τον Πέτρο Μάνταλο αλλά και για τον Βασίλη Μπάρκα. Στη λίστα της ωστόσο για τον αριστερό μπακ όπως αναφέρει και ο Ιταλός ρεπόρτερ ο Γιαννούλης είναι στην κορυφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ