Έφεση του Σιμιτζόγλου για Πασαλίδη, κινδυνεύει με τιμωρία τριών αγωνιστικών

Έφεση του Σιμιτζόγλου για Πασαλίδη, κινδυνεύει με τιμωρία τριών αγωνιστικών

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης κινδυνεύει με ποινή τριών αγωνιστικών ή μεγαλύτερη για το μαρκάρισμα του στον Γκιγιέρμε στο ματς με τον Ολυμπιακό, καθώς ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Το πρωτοβάθμιο όργανο της Super League αποφάσισε να επιβάλει την ποινή της μιας αγωνιστικής στον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη για το εγκληματικό μαρκάρισμα του πάνω στον Γκιγιέρμε, στην αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης στον Έλληνα αμυντικό, το οποίο σημαίνει πως ο στόπερ του Αστέρα κινδυνεύει με μεγαλύτερη «καμπάνα».

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός είχε ζητήσει να εφαρμοστεί το άρθρο 10 1γ του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, για «βάναυση συμπεριφορά σε αντίπαλο» και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε έφεση, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει με ποινή τριών αγωνιστικών.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πασαλίδης έχει εκτίσει ήδη τη μία αγωνιστική στο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την περασμένη Τετάρτη.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικής Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε έφεση κατά της υπ΄αριθ.275/17.12.2019 αποφάσεως της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League και του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Τριαντάφυλλου Πασαλίδη

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ