Ένινγκ: «Μόνο νίκη με τον Παναθηναϊκό»

Ένινγκ: «Μόνο νίκη με τον Παναθηναϊκό»

Ο Γερμανός τεχνικός του Άρη μίλησε στη NOVA για το κυριακάτικο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη NOVA ο προπονητής του Άρη, Μίχαελ Ένινγκ Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε οτι μοναδικός στόχος για την ομάδα του είναι η νίκη στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Για τo παιχνίδι με τον Βόλο: «Το καλύτερο φάρμακο είναι οι νίκες και το καταφέραμε αυτό κόντρα στον Βόλο. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι. Πριν από κάθε παιχνίδι υπάρχει πίεση. Αυτό συσχετίζεται με τις προσδοκίες που υπάρχουν στον Άρη. Υπάρχει η απαίτηση της νίκης. Δείξαμε τη σωστή αντίδραση και είμαι ευχαριστημένος».

Για τη δήλωση του Ιντέγε περί επιστροφής στην κανονικότητα: «Δεν ξέρω αν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα, ότι δηλαδή δεν ήμασταν σε κατάσταση κανονικότητας. Χθες όμως κάναμε αρκετά πράγματα σωστά. Και ξεχώρισα κάποιες λεπτομέρειες. Ότι δηλαδή δεν δεχθήκαμε καμία κίτρινη κάρτα και γκολ. Ήταν καλό που να έχουμε αυτό το συναίσθημα».

Για το μηδέν στην άμυνα μετά από έξι παιχνίδια: «Ήταν καλό το συναίσθημα να περάσει ένα παιχνίδι χωρίς να δεχθούμε γκολ και αυτό μας βοήθησε».

Για την κατάσταση του Ιντέγε: «Ελπίζω πως δεν είναι κάτι σοβαρό. Σήμερα δεν προπονήθηκε με την ομάδα, αλλά μόνος του. Χθες εντοπίστηκε γρήγορα το πρόβλημα και το αντιμετωπίσαμε. Νομίζω πως θα είναι μαζί μας κανονικά».

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Είναι σχεδόν τρελό γιατί έχουμε σχεδόν ίδια διαφορά τερμάτων. Είναι μεγάλο παιχνίδι, θέλω να το κερδίσουμε. Στην Αθήνα δεν έχω χάσει, όμως τώρα θέλω να κερδίσουμε. Θα κριθεί στη θέληση, ο Παναθηναϊκός παίζει στην έδρα του. Εμείς παίζουμε εκτός έδρας και θα δώσουμε βάρος στη τακτική».

Για τον Ρόουζ που έπαιξε δεξιά στην άμυνα: «Προφανώς θα μπορούσε να παίξει και ο Σόουζα αλλά επιλέξαμε τον Ρόουζ. Γνωρίζει την θέση και έκανε πολύ καλά την δουλειά. Θέλαμε ψηλά κορμιά στην άμυνα. Ο Βόλος είναι κοντή ομάδα και θέλαμε να το εκμεταλλευτούμε. Αυτό που πρέπει να συζητάμε είναι η έλλειψη εναλλακτικής σε αυτήν την θέση. Αυτός είναι ο πυρήνας της συζήτησης».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν: «Ξέρουμε τις ελλείψεις, θα δούμε τι θα κάνουμε Συζητάμε πολλά πράγματα».

Για τους Τόνσο και Δεληζήση: «Ο Δεληζήσης είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, άνθρωπος και ηγέτης. Τα έδωσε όλα. Ο Τόνσο προσπαθεί πολύ στη προπόνηση, έδειξε ότι αξίζει μία θέση. Το δικαιούταν και έκανε καλά την δουλειά του, παρόλο που αγωνίστηκε σε άλλη θέση».

Για τον Ματίγια: «Είναι θετικό ότι επιστρέφει, είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός στην ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ