Οχετός Μπέου στο OPEN TV, για Μαρινάκη και Ολυμπιακό

Οχετός Μπέου στο OPEN TV, για Μαρινάκη και Ολυμπιακό

Μαζέψτε τον…

Μιλά πέντε γλώσσες όπως μάθαμε σήμερα.

Εξ ου και «διερμηνέας» στον πάγκο του Βόλου.

Στο τέλος της ημέρας όμως θα είναι πάντα… Μπέος. Πορτιέρης. Με το χέρι απλωμένο. Είτε για φιλοδώρημα, είτε για να δικαιολογήσει το μεροκάματο. Καμία δουλειά άλλωστε δεν είναι ντροπή.

Ο άνθρωπος που έχει φέρει μπράβους στο δημοτικό συμβούλιο και αντιμετωπίζει με τον πιο σκαιό τρόπο τους πολίτες του Βόλου όποτε διαμαρτύρονται για κάτι.

Και μιας και πλέον έχει πάρει εργολαβία τον Ιβάν μπορεί να μιλά σαν πορτιέρης στον τηλεοπτικό σταθμό του ομογενούς επιχειρηματία. Στασίδι έχει πιάσει.

Πότε στον Σαγόνια και το πλυντήριο της Δευτέρας, πότε στο «πλυντήριο» της Κυριακής σε μια παρωδία αθλητική εκπομπή που την βλέπουν μόνοι τους.

Εκεί που προσπαθούν να κάνουν τη νύχτα-μέρα, κάτι νεροπίστολα του μπάσκετ…

Όργια έγιναν σήμερα στον Βόλο. Σε σημείο που ως και ο Τάσος Κάκκος παρά το μεροκάματο από τον Ιβάν αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι το γκολ του Σουντανί ήταν 100% κανονικό, ξεφτιλίζοντας τα παιδιά του Μέλο μέσα στο… σπίτι τους.

Επειδή λοιπόν τα γάλατα έσφιξαν; Ο Γιωργάκης ο «αόρατος» πήρε τηλέφωνο τον Μπέο. Να βγει για να… τραβήξει τα φώτα πάνω του, ο σούπερ σταρ.

Και ο άλλοτε τρόφιμος των φυλακών, έκανε πραγματικά ότι μπορούσε. Πιάνοντας στο στόμα του τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη. Σε ένα οχετό ανάλογο της λούμπεν καταγωγής του.

Προσπάθησε ο Μπέος να βρει τις σωστές λέξεις που θα κατοχυρώσουν το δικαίωμα να ζητήσει αύξηση από τον Ιβάν…

«Και τι έγινε που αδικήθηκε ο Ολυμπιακός;» αναρωτήθηκε ο δήμαρχος Βόλου που όταν ακούει «μπράβο», δεν χαμογελά, αλλά γυρίζει να δει ποιος τον φώναξε…

Ο Μπέος που είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πως σε αυτή τη χώρα ό,τι δηλώσεις είσαι. Ακόμη και δήμαρχος.

Έστω και εάν αυτό σημαίνει ένας δήμος της χώρας να γίνεται το… αντιπαράδειγμα σε όλη την τοπική αυτοδιοίκηση.

«Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Ότι δεν κερδίζει ο καλύτερος» πρόσθεσε στο OPEN του Λαλάκη, αλλά η αλήθεια είναι πως εκεί δεν το ξεκαθάρισε. Μιλούσε για «ημίχρονο» ή για «τελικό»;

«Αυτοί θέλουν ο Ολυμπιακός Βόλου να κερδίζει και όλοι οι άλλοι…» κατέληξε ο γλωσσομαθής Αχιλλέας που το μόνο βέβαιο είναι πως στις πέντε γλώσσες που νομίζει ότι ξέρει, αποκλείεται να περιλαμβάνει και τα ελληνικά: «Ο Ολυμπιακός… εννοώ» επέστρεψε δριμύτερος. Μπράβο Αχιλλέα.

Όχι μην γυρίσεις.

Μπράβο, που το βρήκες έστω με τη δεύτερη… Και μπράβο και στον Ιβάν για το επίπεδο του καναλιού του.

Γιατί είναι προφανές ότι όταν θεωρείς ότι μπορείς απλώς να… αποκτήσεις ένα πρωτάθλημα – και όχι να το κερδίσεις στα γήπεδα – τότε θα ψάχνεις για θυγατρικές και για φερέφωνα με την… αισθητική Μπέου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να είναι σίγουρα περήφανος για το δημιούργημα του. Γιατί δεν ξεχνάμε ποιες πολιτικές αποφάσεις οδήγησαν στην ΕΠΟ της… εξυγίανσης και την παρωδία πρωταθλήματος.

Όμως, πόσο υπερήφανο μπορεί να είναι σήμερα το αρμόδιο υπουργείο όταν απλώς παρακολουθεί αυτά τα αίσχη;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ