Γιατί δεν είχαν πάθος στην Τούμπα οι παίκτες του Ατρόμητου;

Γιατί δεν είχαν πάθος στην Τούμπα οι παίκτες του Ατρόμητου;

Ο Σάββας Παντελίδης «έβγαλε στη σέντρα» την ίδια την ομάδα του. Καυτηρίασε την χαλαρότητα των παικτών του κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ένας ΠΑΟΚ που συνεχίζει τα… χαλαρά ματσάκια στο πρωτάθλημα της… εξυγίανσης. Ο Αυγενάκης το είδε (και) αυτό το ματς ή ακούει τα κάλαντα, μέρα που είναι;

Έτσι είναι στο ποδόσφαιρο της… εξυγίανσης. Ο ένας διεκδικητής του τίτλου κόντρα σε όλους. Ακυρώνουν γκολ με VAR για οφσάιντ, δεν δίνουν πέναλτι, σπάνε τα πόδια των παικτών και δίνουν αποβολή μόνο με VAR, παίζουν σαν να είναι το τελευταίο ματς απέναντι του όλες οι ομάδες.

Ο άλλος διεκδικητής του τίτλου κάνει… εκδρομούλες. Χέρια πάνω, χέρια κάτω, καμιά πασούλα, ένα γκολάκι στο δεύτερο ημίχρονο, άλλο ένα μετά, αγκαλιές, φιλιά, σπίτι για ξεκούραση και πάει λέγοντας.

Και αν απέναντι σου δεν βρεις παίκτες σαν του Ατρόμητου χθες, χαλαρούς δηλαδή σε βαθμό που και ο ίδιος ο προπονητής τους «έκραξε» δημοσίως, τότε δεν σκάνε. Στα ντέρμπι που απέναντι σου δεν έχεις… συγγενείς και φίλους αναλαμβάνει δράση η ΚΕΔ του Περέιρα. Η οποία είναι πάντα στο πλευρό σου αλλά στα ματς που δεν είναι… χαλαρά την χρειάζεται επειγόντως, όχι για να νικήσει αλλά για να σώσει την ισοπαλία.

Όπως και έγινε φέτος με τον ΠΑΟΚ που σε όλα τα υπόλοιπα ματς πλην τα 4 ντέρμπι είναι σαν… μια βόλτα στο λιβάδι.

Σημεία των καιρών και της… εξυγίανσης που η ίδια η ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ επικροτεί, είναι συνένοχοι πλέον και με την βούλα. Με το ζόρι να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Με το ζόρι να βάλουν στοπ στον Ολυμπιακό.

Πώς να έχουν πάθος λοιπόν οι παίκτες του Ατρόμητου στην Τούμπα; Ίσως να έχουν συνηθίσει από το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια, από την πώληση του Λημνιού και μετά οι σχέσεις των δύο ομάδων είναι πολύ καλές. Δεν έχει τον Ατρόμητο βεβαίως κανένας ξάδελφος, ο Σπανός τον έχει που τον ξέρουμε τον άνθρωπο, αλλά αυτό δεν λέει κάτι.

Και για να μην παρεξηγηθώ αναγνώστη μου δεν λέει κάτι που έχουν καλές σχέσεις οι δύο ΠΑΕ. Στο γήπεδο είναι οχτροί! Πέφτουν κορμιά σε κάθε ματς ΠΑΟΚ-Ατρομήτου. Καμιά φορά ξεχνιέται η άμυνα του Ατρόμητου και μπαίνει γκολ στο φινάλε για τον ΠΑΟΚ, όπως φέτος στον πρώτο γύρο στο Περιστέρι. Ξεχάστηκε δύο φορές συνεχόμενες μέχρι να γίνει τελικά το 1-2 αλλά μην κολλάμε σε λεπτομέρειες.

Ο Σάββας Παντελίδης είπε το αυτονόητο στην Τούμπα. Άλλο να είσαι κακός και να χάνεις, άλλο να μην προσπαθείς καθόλου. Είπε σκληρά πράγματα για την ομάδα του ο Παντελίδης. Και αν διαβάσετε πίσω από τις λέξεις, δεν είπε μόνο για την ομάδα του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ