Ο Χούμπελ άρχισε να «ξηλώνει» Γραμμένο και Περέιρα…

Ο Χούμπελ άρχισε να «ξηλώνει» Γραμμένο και Περέιρα…

Αυτή τη φορά, τα χέρια του κ. Γραμμένου, των συνεργατών και των… εντολέων τους είναι δεμένα. Ότι ο κ. Χούμπελ τους προσπέρασε κάνοντας δηλώσεις για θέματα της δικής τους αρμοδιότητας μαρτυρά το μέγεθος του προβλήματος αλλά και την… εκτίμηση που έχει ο ίδιος και οι υπερεθνικές Ομοσπονδίες στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ…

Κι ενώ η ΚΕΔ μίλησε γενικά και αφηρημένα για τιμωρίες διαιτητών, ήρθε ο τοποτηρητής από την ΟΥΕΦΑ και την ΦΙΦΑ να μιλήσει συγκεκριμένα για το παιχνίδι του Βόλου με τον Ολυμπιακό. Πρώτο ερώτημα είναι γιατί η ΚΕΔ στην ανακοίνωσή της δεν αναφέρει για ποιους διαιτητές πρόκειται και σε ποια παιχνίδια σφύριζαν ή ήταν στο VAR.

Όταν δεν το κάνει τότε γίνεται φανερό πως πάμε για τιμωρίες χάδια που δεν θα ανακοινωθούν. Στόχος να ξεχαστεί η υπόθεση και οι συγκεκριμένοι διαιτητές να επιστρέψουν στα καθήκοντά τους. Η παρέμβαση Χούμπελ δεν αφήνει τέτοια περιθώρια. Η ΚΕΔ και ο αρχιδιαιτητής Περέιρα οφείλουν να τιμωρήσουν κανονικά. Ωστόσο το μεγάλο θέμα δεν είναι αυτό.

Ο Χούμπελ με την παρέμβασή του εκθέτει την ΚΕΔ έστω και αν δεν κάνει τέτοια ρητή αναφορά. Είναι η πρώτη φορά στα περίπου τέσσερα χρόνια της επιτήρησης από τις υπερεθνικές Ομοσπονδίες που υπάρχει ανακοίνωση η οποία αναφέρεται σε συγκεκριμένο παιχνίδι το οποίο ρητά κατονομάζει. Είναι σαφές πως αν δεν είχαν γίνει η συγκεκριμένες καταγγελίες του Ολυμπιακού με την επίσημη επιστολή σε ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ τέτοια αντίδραση δεν θα υπήρχε.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν ενημερώσει για την κατάσταση που επικρατεί στην διαιτησία και τα όσα υπέστησαν στον Βόλο ήρθαν να επιβεβαιώσουν το περιεχόμενο της επιστολής τους. Στην δήλωση του Χούμπελ υπάρχει και κάτι ακόμα που έχει ειδική σημασία. Πρόκειται για την τελευταία παράγραφο της δήλωσής του που μιλάει για ύποπτη δραστηριότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι προφανές ότι η αναφορά αυτή σχετίζεται με την υπόθεση που εξετάζει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού σχετικά με την Ξάνθη και τον ΠΑΟΚ.

Ο Χούμπελ εδώ σπεύδει να τοποθετηθεί για το θέμα θέλοντας να δείξει ότι οι υπερεθνικές Ομοσπονδίες είναι ενημερωμένες και σε περίπτωση που οι καταγγελίες αποδειχτούν θα υπάρξουν οι αρμόζουσες ενέργειες από την πλευρά τους. Ας μην προσπερνάμε το θέμα αυτό αβασάνιστα όταν η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ δεν το προσπερνούν και είναι διατεθειμένες να πάρουν και οι ίδιες μέτρα πάνω σε αυτό. Θα είχε ενδιαφέρον να ξέραμε αν ήταν ενημερωμένες το καλοκαίρι όταν ο κ. Γραμμένος επιχειρούσε να περάσει ρύθμιση με την οποία διευκόλυνε την πολυϊδιοκτησία.

Αυτή τη φορά, τα χέρια του κ. Γραμμένα των συνεργατών και των… εντολέων τους είναι δεμένα. Ότι ο κ. Χούμπελ τους προσπέρασε κάνοντας δηλώσεις για θέματα της δικής τους αρμοδιότητας μαρτυρά το μέγεθος του προβλήματος αλλά και την… εκτίμηση που έχει ο ίδιος και οι υπερεθνικές Ομοσπονδίες στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ