Στο «ραντάρ» της Στουτγάρδης ο Χατζηγιοβάνης

Στο «ραντάρ» της Στουτγάρδης ο Χατζηγιοβάνης

Η Στουτγάρδη έχει ξεχωρίσει τρία ταλέντα στην Ευρώπη και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης του Παναθηναϊκού είναι ένα από αυτά. Η συμφωνία κυρίων μεταξύ ομάδας και ποδοσφαιριστή.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό έως τον Ιούνιο του 2023, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όσοι τον παρακολουθούν τον έβγαλαν από το μπλοκάκι τους… Τουναντίον, το σκάουτινγκ στον 23χρονο εξτρέμ συνεχίζεται με πιο εντατικό ρυθμό και με μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Transfermarkt.de, η Στουτγάρδη έχει τσεκάρει διάφορους νεαρούς ανά την Ευρώπη, μεταξύ των οποίων και ο Χατζηγιοβάνης. Οι άλλοι δύο οι οποίοι συμπεριλαμβάνονται στην ίδια λίστα είναι ο 19χρονος Άντρε Γκριν της Άστον Βίλα (έχει παραχωρηθεί δανεικός στην Πρέστον) και ο 19χρονος Άντονι Μουσάμπα της Ναϊμέγκεν.

Το δημοσίευμα δεν ξεκαθαρίζει εάν η Στουτγάρδη σχεδιάζει πρόταση για κάποιον από τους τρεις ή αν είναι απλώς τρεις παίκτες οι οποίοι έχουν ξεχωρίσει από το «σωρό». Πάντως, ότι και να ισχύει, ο Χατζηγιοβάνης επικεντρώνεται στον Παναθηναϊκό και δεν σκέφτεται το εξωτερικό στην παρούσα φάση. Αυτός ήταν ο λόγος που ανανέωσε το συμβόλαιο του, προκειμένου να βελτιωθεί ποδοσφαιρικά και να αναζητήσει την τύχη του εκτός Ελλάδας σε μεταγενέστερο χρόνο, όταν θα είναι έτοιμος.

Από εκεί και πέρα, μεταξύ του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζου και του εκπροσώπου του Χατζηγιοβάνη, υπάρχει συμφωνία κυρίων ότι στο ενδεχόμενο μιας εξαιρετικής πρότασης, δεν θα μπουν εμπόδια στον ποδοσφαιριστή. Όμως, είναι πρώιμο κάθε σενάριο, αφού δεν έχει εκδηλωθεί επίσημο ενδιαφέρον από τη Στουτγάρδη ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

https://twitter.com/TMgeruechte/status/1211414096064716805

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ