ΑΕΚ : Στο μυαλό του Μάνταλου

ΑΕΚ : Στο μυαλό του Μάνταλου

Τα συν και τα πλην για τον αρχηγό της ΑΕΚ στο ενδεχόμενο μετακίνησης στην Αλ Ουαχντά, αν οι Άραβες καλύψουν οικονομικά την Ένωση

Η Αλ Ουαχντά έχει βάλει για τα καλά στο «μάτι» τον Πέτρο Μάνταλο, με τους Άραβες να παρουσιάζονται έτοιμοι να κινηθούν επίσημα για την απόκτηση του αρχηγού της ΑΕΚ. Ο Μάνταλος είναι σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα της ομάδας του Μανόλο Χιμένεθ, με τον ίδιο να είναι ενήμερος για τις σχετικές εξελίξεις.

Το σενάριο μιας τέτοιας μεταγραφής πιθανότατα ζυγίζεται στο μυαλό του αρχηγού του Δικεφάλου. Η πιθανότητα μετακίνησης στην Αλ Ουαχντά σηκώνει μπόλικη… σκέψη, καθώς δεν πρόκειται για μια απλή απόφαση. Μιας και υπάρχουν συν σε αυτό το ενδεχόμενο, όπως, όμως, και πλην.

Αναμφίβολα το μεγαλύτερο δέλεαρ που μπορεί να υπάρξει για τον Μάνταλο είναι το οικονομικό. Αυτή τη στιγμή ο αρχηγός της ΑΕΚ λαμβάνει περίπου 600.000 ευρώ τον χρόνο. Τη στιγμή που οι Άραβες δείχνουν έτοιμοι να του προσφέρουν διπλασιασμό αποδοχών, με συμβόλαιο που θα ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως. Χρήματα που σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να βρει στην Ένωση.

Ένας άλλος λόγος που θα μπορούσε να βάλει σε… πειρασμό τον Μάνταλο είναι η παρουσία του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της Αλ Ουαχντά. Ο Ισπανός τεχνικός έχει μια πολύ δυνατή σχέση με τον αρχηγό της ΑΕΚ, με τους δυο τους να «δένονται» πολύ στα χρόνια της παρουσίας του Χιμένεθ στον Δικέφαλο.

Το σενάριο μιας νέας συνεργασίας με τον Χιμένεθ, που πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του Μάνταλου, ίσως να μην αφήνει αδιάφορο τον έμπειρο μέσο. Σε περίπτωση που τεθεί ουσιαστικό θέμα αποχώρησης του αρχηγού της ΑΕΚ από την ομάδα με προορισμό την Αλ Ουαχντά, η παρουσία του Χιμένεθ εκεί θα παίξει αναμφίβολα πολύ μεγάλο ρόλο.

Βεβαίως το σενάριο της μετακίνησης στην Αλ Ουαχντά περιλαμβάνει και αρκετούς «αστερίσκους» για τον Μάνταλο. Ο αρχηγός του Δικεφάλου αποτελεί βασικό μέλος της εθνικής και σίγουρα μια πιθανή μετακίνησή του εκεί, ίσως έθετε ζήτημα για την παρουσία του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Ενώ θα πρέπει να εγκαταλειφθούν και οι προοπτικές που υπάρχουν ενόψει για τον διεθνή χαφ, με την ΑΕΚ.

Ο Μάνταλος έχει «δεθεί» πολύ με την Ένωση. Πήρε μαζί της το πρώτο του πρωτάθλημα, αγωνίστηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχει την ευκαιρία να μπει ως αρχηγός της ΑΕΚ στην «Αγια-Σοφιά». Κάτι που εφόσον συμβεί θα του χαρίσει για πάντα μια θέση στην ιστορία της ομάδας.

Όπως γίνεται αντιληπτό δεν είναι απλή υπόθεση για τον Μάνταλο το να αφήσει τις παραπάνω προοπτικές για να… ακολουθήσει τον Μανόλο Χιμένεθ. Ακόμα κι αν αυτό το σενάριο περιλαμβάνει το «φούσκωμα» των τραπεζικών του λογαριασμών. Ο Μάνταλος είναι ένας ποδοσφαιριστής με φιλοδοξίες, που αφορούν σε πρώτη φάση το αμιγώς ποδοσφαιρικό κομμάτι.

Αυτή τη στιγμή, το σενάριο μιας τέτοιας μεταγραφής δεν φαίνεται να «κερδίζει» τον Μάνταλο. Ακόμα και αν η Αλ Ουαχντά με την ΑΕΚ φτάσουν κοντά όσον αφορά στη μεταξύ τους συμφωνία. Μιας και στο συγκεκριμένο σενάριο υπάρχουν «αστερίσκοι» που πιθανότατα θα δημιουργήσουν δεύτερες σκέψεις στον αρχηγό της ΑΕΚ, για να αφήσει την Ελλάδα και την Ένωση, για την Αλ Ουαχντά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ