«Η Αλ Χιλάλ του Λουτσέσκου ενδιαφέρεται για Βιεϊρίνια»

«Η Αλ Χιλάλ του Λουτσέσκου ενδιαφέρεται για Βιεϊρίνια»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει διακαώς την απόκτηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια στην Αλ Χίλάλ, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τη Σαουδική Αραβία.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον Αντελίνο Βιεϊρίνια τόσο σαν ποδοσφαιριστή αλλά και σαν χαρακτήρα και για αυτό τον λόγο μετά τον ΠΑΟΚ θέλει να συνεργαστεί μαζί του και στην Αλ Χιλάλ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει να εντάξει στην ομάδα από τη Σαουδική Αραβία τον Πορτογάλο αρχηγό του Δικεφάλου του βορρά και θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει από τους Θεσσαλονικείς.

Οι δυο τους είχαν εξαιρετική συνεργασία στον ΠΑΟΚ, κατέκτησαν μαζί το νταμπλ την περασμένη σεζόν και ο Ρουμάνος ενδιαφέρεται με… χίλια για τον Βιεϊρίνια.

Βέβαια η περίπτωση του δεν είναι τόσο απλή, αφού μπορεί να μένει το καλοκαίρι ελεύθερος από τον Δικέφαλο του βορρά, όμως ο ΠΑΟΚ θα έχει τον πρώτο λόγο για να ανανεώσει τον Βιεϊρίνια και τη νέα σεζόν, με τον Πορτογάλο να λατρεύεται σαν… θεός στην Τούμπα. Ο Λουτσέσκου πάντως σύμφωνα με όσα αναφέρει και το δημοσίευμα της slaati.com θα κάνει την προσπάθεια του για τον Βιεϊρίνια.

Δείτε το δημοσίευμα της slaati.com:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ