Ο Παναθηναϊκός, οι ανανεώσεις και ο… Μπεργκ

Ο Παναθηναϊκός, οι ανανεώσεις και ο… Μπεργκ

Ο Παναθηναϊκός παλεύει να κρατήσει τους παίκτες που θέλει στο ρόστερ του, «σβήνει» τα σενάρια για τον Μπεργκ, αλλά παράλληλα περιμένει το καλοκαίρι. Που ο Σουηδός θα κυκλοφορεί ελεύθερος...

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κλείσει τις τρύπες που υπάρχουν και να αρχίσει να σχεδιάζει το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και την… επόμενη χρονιά, με ηρεμία. Και κυρίως, χωρίς εκκρεμότητες. Η άφιξη του Τσάβι Ρόκα στον ρόλο του τεχνικού διευθυντή και κυρίως η ενεργοποίηση του Γιάννη Αλαφούζου στα διοικητικά του τριφυλλιού, έχουν προκαλέσει μια σειρά από εξελίξεις. Κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τους ποδοσφαιριστές που ήδη υπάρχουν στο ρόστερ του τριφυλλιού.

Ετσι, βασικό μέλημα δεν είναι άλλο από την ανανέωση των συμβολαίων που λήγουν. Καθώς πρόκειται για παίκτες βασικούς, που αγωνίζονται στον Παναθηναϊκό με χρήματα που ο σύλλογος δεν θα μπορέσει να βρει καλύτερους. Και αυτό ισχύει ακόμη και στην περίπτωση που αποδεχθούν τις προτάσεις ανανέωσης που τους γίνονται.

Ετσι, το τριφύλλι έχει φουλάρει για να πάρει θετικές απαντήσεις από Σωκράτη Διούδη, Εμάνουελ Ινσούα, Χρήστο Δώνη και Ματίας Γιόχανσον, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι στις 30/06/2020 και από 01/01/2020. Με τις διαπραγματεύσεις να διεξάγονται σε «χαμηλά» οικονομικά δεδομένα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ακόμη οριστική εξέλιξη. Καθότι οι εμπλεκόμενες πλευρές θέλουν να έχουν το πάνω χέρι.

Σε αυτή την προσπάθεια του Παναθηναϊκού, λοιπόν, δεν βοηθούν τα σενάρια περί επιστροφής του Μάρκους Μπεργκ. Σενάρια απολύτως ρεαλιστικά και αληθινά. Καθώς δεν είναι μυστικό ότι ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος είχε επαφές και πριν από λίγο καιρό με την πλευρά του Σουηδού σέντερ φορ.

Είναι σαφές ότι η διοίκηση του Παναθηναϊκού, αλλά και ο ίδιος ο Μπεργκ, θέλουν να συνεργαστούν ξανά από το καλοκαίρι. Αλλά τώρα δεν συμφέρει κανέναν να συντηρείται αυτή η φήμη. Και ένας από τους λόγους είναι ότι οι παίκτες που διαπραγματεύονται με την ΠΑΕ για νέα συμβόλαια, μπορεί να ανεβάσουν τις απαιτήσεις τους.

Για αυτό, λοιπόν, οι Πράσινοι ρίχνουν τους τόνους στην υπόθεση του Σουηδού φορ. Και μεταφέρουν κάθε σχετική κουβέντα για το καλοκαίρι. Με την υποσημείωση του «εάν και εφόσον». Αλλωστε, ο Μπεργκ δεν θα μείνει στο Κράσνονταρ και μετά το καλοκαίρι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ