Άρης: Tι είπε ο Κουέστα για ντέρμπι και ανανέωση συμβολαίου

Άρης: Tι είπε ο Κουέστα για ντέρμπι και ανανέωση συμβολαίου

Ο Ισπανός τερματοφύλακας αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αλλά και στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Στο πάθος που πρέπει να δείξουν οι παίκτες του Άρη στο αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη NOVA ο Χουλιάν Κουέστα. Ο Ισπανός τερματοφύλακας τόνισε, επίσης, ότι θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Άρη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Για το ντέρμπι: «Περιμένουμε με μεγάλο ενθουσιασμό το παιχνίδι. Θέλουμε τη νίκη. Τα ντέρμπι είναι παιχνίδια που έχουν τη δική τους λογική, δεν είναι μόνο ψυχολογία και στατιστική. Παίζουν ρόλο η θέληση, η δύναμη και ποιος θα βρεθεί σε καλή μέρα. Εμείς είμαστε έτοιμοι.

Για το πού θα κριθεί το παιχνίδι: «Είμαστε πολύ δυνατοί στο γήπεδο μας. Ο ΠΑΟΚ είναι ισχυρός στα χαρτιά αλλά αυτό δεν μας επηρεάζει και πάμε για τη νίκη. Απέναντι μας έχουμε μια δυνατή ομάδα με μεγάλο μπάτζετ. Εμείς πρέπει να κλείσουμε τους χώρους και να μην επιτρέψουμε στον ΠΑΟΚ να βγάλει την ποιότητα του. Έχουμε και εμείς όμως ποιότητα και μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν. Μπορούμε να κερδίσουμε».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Επικεντρώνουμε την προσοχή μας στο ντέρμπι και θα τα δούμε στο μέλλον αυτά. Είμαι χαρούμενος στη Θεσσαλονίκη και θέλω να μείνω. Δεν αρκεί μόνο αυτό, θα δούμε στο μέλλον με τις συζητήσεις που θα γίνουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ