Χατζηγιοβάνης: «Είμαι περήφανος για την ομάδα μου»

Χατζηγιοβάνης: «Είμαι περήφανος για την ομάδα μου»

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης δήλωσε περήφανος για την ομάδα του και υποστήριξε πως υπήρξε πέναλτι στη φάση του Μπουζούκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χατζηγιοβάνη στην κάμερα της Nova:

«Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο κι είπαμε να κάνουμε κάτι ανάλογο και στο δεύτερο. Παίξαμε πολύ καλά το είδε όλος ο κόσμος πιστεύω αλλά δεν τα καταφέραμε, Προσπαθήσαμε αλλά ο Ολυμπιακός με μια φάση λίγο τυχερή σκόραρε. Προσπαθήσαμε ως το 90’ αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου».

Για το αν η επιθετική δυστοκία συνιστά πρόβλημα και πώς μπορεί να λυθεί: «Για το γκολ το λέμε σε κάθε ματς. Σίγουρα θέλουμε δουλειά. Το γκολ θέλει δουλειά δε γίνεται αλλιώς. Κάθε παίκτης πρέπει να δουλέψει κι ατομικά για να το καταφέρει».

Για το πλάνο που είχαν εν όψει του συγκεκριμένου αγώνα: «Το πιστεύαμε πολύ, εκμεταλλευτήκαμε την απουσία του κόσμου, ήταν ένα ματς 50%-50% είχαμε το πλάνο κι αυτό κάναμε. Ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, δεν καταφέραμε να είμαστε το ίδιο καλοί στο δεύτερο κι ήρθε το αποτέλεσμα».

Για το αν η ίωση που ταλαιπώρησε πρόσφατα μέλη της ομάδας επηρέασε: «Τα αμυντικά μας χαφ που έβγαλαν προβλήματα ήταν καθαρά από το θέμα της ίωσης. Όταν αρχηγοί σου είναι οι Κουρμπέλης-Δώνης, τους χρειάζεσαι μέχρι τέλους. Είναι οργανισμοί δυστυχώς υπάρχουν ιώσεις».

Για τις διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού: «Θέλω να αναφέρω για το πέναλτι, αν και δε μου αρέσει να μιλάω για διαιτησία ειδικά με ξένους διαιτητές, είδαμε το πέναλτι μετά κι είναι κρίμα. Το μόνο που ζητάω είναι να σέβονται την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Είδα τη φάση του Μακέντα αλλά νομίζω πως του Μπουζούκη είναι πιο «καθαρό». Βρίσκει την μπάλα ο Ομάρ αλλά μετά με δύναμη βρίσκει το «καλάμι» του ποδοσφαιριστή. Να σέβονται την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού ανεξαρτήτως κατάταξης. Αν γινόταν το 0-1 κανείς δεν ξέρει τι θα γινόταν μετά».

Για την αγωνιστική του συμπεριφορά: «Είναι η δουλειά μου να πατάω αντίπαλη περιοχή, μου το ζητάει ο προπονητής και –προσπαθώ να κάνω ότι μου λέει».

Οι ευχές του για τη νέα χρονιά: «Για το 2020 να είμαι βασικός στον Παναθηναϊκό, να κληθώ στην Εθνική, να είμαι καλός και βαθμολογικά να είμαστε στην πρώτη 6άδα και να διεκδικήσουμε το Κύπελλο μέχρι τέλους».

Για το ξεκίνημα της σεζόν και το θέμα που είχε: «Ήταν ένα δύσκολο διάστημα, ταυτόχρονα έπρεπε να σκέφτομαι θετικά. Το σημαντικό είναι πως πήγαν όλα καλά κι είμαι χαρούμενος που υπέγραψα για 3 χρόνια με τον Παναθηναϊκό».

Για την εμπειρία που αποκτά διαρκώς: «Είναι τρίτη χρονιά που π αίζω είμαι πιο έμπειρος και συνεχίζω να παίρνω εμπειρίες. Θέλω να είμαι συνέχεια καλύτερος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ