Παναθηναϊκός: Ο λόγος για την απουσία διαμαρτυρίας

Παναθηναϊκός: Ο λόγος για την απουσία διαμαρτυρίας

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει επιλέξει τη σιωπή για τη διαιτησία του Γκεστράνιους στο αιώνιο ντέρμπι... Το «10» εξηγεί γιατί συνέβη αυτό.

Η αφωνία του επίσημου Παναθηναϊκού μετά τη λήξη του ματς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» δεν πέρασε απαρατήρητη από τον κόσμο του Συλλόγου. Τα social media κατακλύστηκαν από σχόλια «πράσινων» χρηστών οι οποίοι κριτικάρουν έντονα τον Γιάννη Αλαφούζο και τους διοικούντες για την έλλειψη αντίδρασης για τη διαιτησία του Γκεστράνιους στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων.

Προφανώς, όλα έχουν την εξήγηση τους… Η διοίκηση του Παναθηναϊκού επέλεξε συνειδητά να μην διαμαρτυρηθεί, όχι επειδή διαφωνεί ότι η ομάδα του Γιώργου Δώνη αδικήθηκε από τον μη καταλογισμό των δύο πέναλτι, αλλά διότι δεν πιστεύει ότι ο Γκεστράνιους είχε δόλο.

Στο Τριφύλλι εκτιμούν ότι ο Φιλανδός ρέφερι αποφάσισε λανθασμένα και δεν είχε πρόθεση να επηρεάσει την έκβαση της αναμέτρησης. Επίσης, τα στελέχη της ΠΑΕ εκτιμούν ότι εάν αμφισβητήσουν τους ξένους διαιτητές και τη χρήση του VAR, θα δώσουν λαβή σε εκείνους που επιδιώκουν την απομυθοποίηση τους.

Η άποψη των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι ότι με το VAR και τους διαιτητές από το εξωτερικό, ναι μεν έχουν υποστεί αδικίες όπως στο ματς του Φαλήρου ή στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, αλλά στο σύνολο έχουν πάρει σφυρίγματα που ήταν σωστά, αλλά που με Έλληνες και χωρίς το VAR δεν θα υποδεικνύονταν.

Οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού θα εκφράσουν τα παράπονα τους μέσω των θεσμικών διαύλων και θα αποφύγουν τις εμπρηστικές ανακοινώσεις, σε μία περίοδο τα πνεύματα έχουν οξυνθεί στο ποδόσφαιρο. Επίσης, ο Γιάννης Αλαφούζος θα θέσει το ζήτημα στην συνάντηση των αφεντικών του Big-4, όταν θα πραγματοποιηθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ