Παναθηναϊκός: Επιστολή στον Περέιρα για το ντέρμπι

Παναθηναϊκός: Επιστολή στον Περέιρα για το ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός εξέφρασε την υποστήριξη του στο VAR και στους ξένους διαιτητές, όμως ζήτησε να θωρακιστεί η διαιτησία από τις έξωθεν επιρροές.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επέλεξε να μην εκδώσει ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του Γκεστράνιους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το «10» εξήγησε τους λόγους. Η διοίκηση κινήθηκε μέσω των θεσμικών διαύλων και έστειλε επιστολή στον Μέλο Περέιρα, με την οποία εκφράζει την ενόχληση της σε ήπιο τόνο, αλλά εκδηλώνει τη στήριξη της στο VAR.

Τα κυριότερα σημεία της επιστολής της ΠΑΕ στον Μέλο Περέιρα:

Α) Η μεγάλη πρόοδος της διαιτησίας με τη χρήση του VAR, τα επιμορφωτικά σεμινάρια και τους ξένους διαιτητές στα ντέρμπι.

Β) Ο Παναθηναϊκός στήριξε και στηρίζει όλο αυτό το εγχείρημα υπό την εποπτεία UEFA/FIFA.

Γ) Παρατηρήθηκαν εξωθεσμικές πιέσεις από αρκετές ομάδες για να αποσταθεροποιηθεί η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δ) Το τελευταίο διάστημα ο Ολυμπιακός άσκησε συστηματική πίεση προς πάσα κατεύθυνση με αφορμή τη διαιτησία, κάτι που πιθανώς επηρέασε κάποιες αποφάσεις των διαιτητών στο ντέρμπι και είχε ως συνέπεια να αδικηθεί ο Παναθηναϊκός.

Ε) Είναι επιτακτική η ανάγκη να θωρακιστεί η διαιτησία από τέτοιου είδους πρακτικές και συμπεριφορές που μόνο σκοπό έχουν το ίδιον κέρδος. Στην προσπάθεια αυτή ο Παναθηναϊκός θα είναι σύμμαχος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ