Παναθηναϊκός: Ο μάνατζερ του Εμσουβά το χαβά του

Παναθηναϊκός: Ο μάνατζερ του Εμσουβά το χαβά του

Από τον Παναθηναϊκό διαψεύδουν ότι τους έχει απασχολήσει ο 26χρονος επιθετικός, Σιμόν Εμσουβά τους έχει απασχολήσει, αλλά ο μάνατζερ του Τανζανού επιμένει.

Από το πουθενά στην κυριολεξία είχε εμφανιστεί την Τρίτη (7/1) είχε εμφανιστεί για τον Παναθηναϊκό ένα μεταγραφικό σενάριο από την Τανζανία. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του ατζέντη, Γιόνας Τιμπορόχα, ο 26χρονος επιθετικός, Σιμόν Εμσουβά θα φορέσει τα πράσινα.

Ο ατζέντης είχε ισχυριστεί ότι ο πελάτης του πήρε μεταγραφή στην Μπενφίκα, αλλά σε πρώτη φάση θα έρθει στην Αθήνα για να παίξει δανεικός στον Παναθηναϊκό για ένα εξάμηνο. Ωστόσο, από το Τριφύλλι διέψευσαν κατηγορηματικά ότι έχουν ασχοληθεί με τον Τανζανό στράικερ.

Την Τετάρτη ο Τιμπορόχα επανήρθε σε άλλο ραδιοφωνικό σταθμό και επανέλαβε το ίδιο σενάριο, με περισσότερες λεπτομέρειες…

«Είναι αλήθεια ότι υπέγραψε στη Μπενφίκα. Το συμβόλαιο αρχίζει επίσημα στις 15 Ιανουαρίου, αλλά πρώτα θα παίξει δανεικός στον Παναθηναϊκό. Θα γυρίσει τον Ιούλιο στη Λισαβόνα και έχει υπογράψει για τρία χρόνια» δήλωσε ο μάνατζερ του Εμσουβά στον Wasafi FM…

Για ποιο λόγο το κάνει αυτό, μόνο ο ατζέντης ξέρει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ