Παναθηναϊκός: Δεν πίστευαν οι παίκτες πως έγινε αγώνας σε αυτό το γήπεδο

Παναθηναϊκός: Δεν πίστευαν οι παίκτες πως έγινε αγώνας σε αυτό το γήπεδο

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού σχολίαζαν τις συνθήκες που αντιμετώπισαν και το κακό χάλι που είχε το γήπεδο του ΠΑΣ.

«Δεν γίνεται να παίξουμε σε αυτό το γήπεδο. Είναι επικίνδυνο για να τραυματιστούμε». Τα όσα έλεγαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού πριν την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΣ δεν εισακούστηκαν από τους υπεύθυνους. Ένα γήπεδο… ντροπή, ένα γήπεδο στο οποίο μόνο ποδοσφαιρικός αγώνας δεν μπορούσε να γίνει. Κι όμως… έγινε. Με ευθύνη και του διαιτητή και της ΕΠΟ.

Οι παίκτες ήταν προσεκτικοί, αφού ο πάγος είχε καλύψει το ¼ του γηπέδου, ενώ από την άλλη πλευρά ήταν σαν βούρκος. Και μετά το τέλος του ματς ήταν έξαλλοι. «Κανονικά αυτό το παιχνίδι δεν θα έπρεπε να αρχίσει . Στο ένα σημείο του γηπέδου ήταν τσιμέντο λόγω πάγου και σε άλλα σημεία του γηπέδου ήταν βούρκος και βούλιαζε το πόδι μέσα», έλεγαν στα αποδυτήρια. Φυσικά, στο ελληνικό ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν.

Η ευθύνη βαραίνει φυσικά και τη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα. Οφείλει να παρουσιάζει ένα γήπεδο που να μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο. Πριν από μερικά χρόνια και πάλι ο Παναθηναϊκός είχε κληθεί να παίξει εκεί και πάλι είχε βρει πάγο. Με τους Κατσουράνη και Λέτο τότε να αναρωτιούνται γιατί συνέβη αυτό. Τότε ήταν ακόμα αρχές της δεκαετίας. Η δεκαετία άλλαξε, αλλά η διοίκηση του ΠΑΣ δεν έχει φροντίσει να παρουσιάσει ένα γήπεδο της προκοπής. Με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Ακόμα και των δικών της!

Εκνευρισμένος με όλα αυτά ήταν και ο Γιώργος Δώνης, κάτι που φάνηκε στις δηλώσεις του. Ο Έλληνας προπονητής μιλώντας και με τους συνεργάτες του ανέφερε πως είναι άδικο να γίνει οποιαδήποτε ποδοσφαιρική κριτική.

«Είναι άδικο να γίνεται οποιαδήποτε κριτική, για το σημερινό παιχνίδι . Δεν μπορούμε σήμερα να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο. Πιο ποδόσφαιρο σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο; Είμαστε μία ομάδα, που παίζει σε όλο το πλάτος το γηπέδου και σήμερα αυτό δεν μπορούσε να γίνει. Οποιος δεν ήταν εδώ να πατήσει τον αγωνιστικό χώρο δεν μπορεί να καταλάβει το πρόβλημα. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά πραγματικότητα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ