Επίσημη πρόταση ΠΑΟΚ για Ιωαννίδη και «μάχη» με Τζένοα

Επίσημη πρόταση ΠΑΟΚ για Ιωαννίδη και «μάχη» με Τζένοα

To10.gr αποκαλύπτει την επίσημη πρόταση του ΠΑΟΚ στον Λεβαδειακό για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη. Ποια τα δεδομένα της υπόθεσης, τη στιγμή που έντονο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η Τζένοα.

Η Τζένοα έχει έρθει ήδη τέσσερις φορές από πέρσι για να τον παρακολουθήσει από κοντά. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Ιταλοί κοιτάζουν στα μέρη μας. Παλαιότερα είχαν αγοράσει τον Γιάννη Φετφατζίδη. Τώρα το ενδιαφέρον τους είναι στραμμένο στον Φώτη Ιωαννίδη, όπως από χθες σας ανέφερε to10.gr.

Τέσσερα γκολ σε 11 συμμετοχές με τη φανέλα του Λεβαδειακού τη φετινή σεζόν, για ένα παιδί που το καλοκαίρι ενδιαφέρθηκε περισσότερο από κάθε άλλον ο Παναθηναϊκός και προσωπικά ο Νίκος Νταμπίζας. Όμως οι «πράσινοι» χρήματα δεν είχαν. Και τα ανταλλάγματα που πρόσφεραν δεν αρκούσαν για να τον κάνουν δικό τους.

Οι Ιταλοί, ωστόσο, δεν παίζουν μόνοι τους. Καιρό τώρα τον Ιωαννίδη τον παρακολουθεί και ο ΠΑΟΚ. Ως ένα από τα ταλέντα που έχουν ξεχωρίσει στην Ελλάδα και που μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο. Ένα παιδί μόλις 19 χρονών. Ο ΠΑΟΚ δε μένει μονάχα στο φιλολογικό ενδιαφέρον, αλλά όπως αποκαλύπτει σήμερα to10.gr έκανε ήδη επίσημη πρόταση στον Λεβαδειακό για την απόκτηση του παίκτη.

Με προοπτική… καλοκαιριού, δηλαδή να τον αγοράσει τώρα και να τον εντάξει στο δυναμικό του το ερχόμενο καλοκαίρι. Κι εδώ είναι η διαφορά που μπορεί να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έναντι του άλλου επίσημου ενδιαφέροντος, αυτού της Τζένοα. Ο Λεβαδειακός έχει στόχο την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα και δε θέλει να χάσει στα μισά του δρόμου έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του.

Ο ΠΑΟΚ του δίνει το δικαίωμα να τον κρατήσει έως το τέλος της σεζόν, αν τελικά γίνει αποδεκτή η δική του πρόταση. Η Τζένοα, από την άλλη, ίσως να τον θελήσει εδώ και τώρα. Φυσικά, μεγάλο ρόλο θα παίξει και η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή και το που θα θελήσει να συνεχίσει την καριέρα του, η οποία σύντομα απ’ ότι φαίνεται θα πάρει νέα ανοδική τροπή, αφήνοντας πίσω του τον Λεβαδειακό και τα γήπεδα της Superleague 2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ