Παναθηναϊκός: «Ritiro» εν όψει της ρεβάνς με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Παναθηναϊκός: «Ritiro» εν όψει της ρεβάνς με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Γιώργος Δώνης και η διοίκηση ανακοίνωσαν στους παίκτες του Παναθηναϊκού ότι από τη Δευτέρα θα συγκεντρωθούν όλοι μαζί σε ξενοδοχείο και θα μείνουν μέχρι την Τετάρτη.

Με μία ιταλική πρακτική θα επιχειρήσει ο Παναθηναϊκός να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Γιώργος Δώνης και η διοίκηση αποφάσισαν ότι οι ποδοσφαιριστές θα διαμείνουν σε ξενοδοχείο από τη Δευτέρα μέχρι το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Τετάρτη, προκειμένου να προσηλωθούν απόλυτα στην κρίσιμη ρεβάνς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού έκριναν ότι υπήρχε έλλειμμα συγκέντρωσης το τελευταίο χρονικό διάστημα και προχωρούν σε αυτή τη δραστική παρέμβαση. Πρόκειται για το περίφημο «ritiro» που συμβαίνει συχνά στην Ιταλία και στην Ελλάδα το είχε εφαρμόσει το 2016 ο Αντρέα Στραματσόνι.

Δεν είναι το πιο συνηθισμένο γεγονός, αλλά είναι ενδεικτικό του πως αντιλαμβάνονται στο Τριφύλλι το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και πόσο κρίσιμο είναι για τη φετινή σεζόν. Για αυτό και οδηγήθηκαν σε μία ασυνήθιστη απόφαση, την οποία θεώρησαν επιβεβλημένη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ