Bullying από το «Εθνος» του Σαββίδη στον πρόεδρο της ΕΕΑ

Bullying από το «Εθνος» του Σαββίδη στον πρόεδρο της ΕΕΑ

Συνεχίζεται η προσπάθεια στοχοποίησης και «εκφοβισμού» των μελών της ΕΕΑ. Αυτή τη φορά το «Εθνος» του Σαββίδη, «περιποιείται» τον πρόεδρο της Επιτροπής.

Εδώ και καιρό to10.gr έχει αναφερθεί αναλυτικά στην προσπάθεια εκφοβισμού των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού από συγκεκριμένα κέντρα. Την αρχή είχε κάνει παρακμιακό διαδικτυακό Μέσο ενημέρωσης που ανήκει στον mediaκό κύκλο του Ιβάν Σαββίδη, στοχοποιώντας μέλη της Επιτροπής και κάνοντας ευθεία επίθεση. Με στοιχεία αλλοιωμένα και δοσμένα στο κοινό με τον τρόπο που συμφέρει το «μεγάλο αφεντικό».

Το bullying συνεχίστηκε με συνεχείς αναπαραγωγές του θέματος, αλλά και με χυδαίες «πιστολιές» από τα εργαλεία του συστήματος. Ωστόσο, μετά την εκδίκαση της υπόθεσης ΠΑΟΚ-Ξάνθης, την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου, όπου επιβεβαιώθηκε πόσο άσχημα είναι τα πράγματα για τις δύο ΠΑΕ και πόσο πολύ κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό, λόγω της υπόθεσης πολυϊιδιοκτησίας, ξεκίνησε το… πραγματικός «πόλεμος».

Από τη στιγμή που το σύστημα ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πείσει ότι δεν υπάρχει υπόθεση και ότι ο Ολυμπιακός «διασύρθηκε» (!!!) ενώπιον της Επιτροπής, αποφασίστηκε η αλλαγή της επικοινωνιακής προσέγγισης από τα ΜΜΕ του Ιβάν Σαββίδη. Αφού κατάλαβαν τη γελιότητα του ισχυρισμού πως ο πατριάρχης της οικογένειας Σαββίδη δεν έχει καμία επιχείρηση στην Ελλάδα και ότι απλά συμβουλεύει τα παιδιά του και τη σύζυγό του, που έχουν τον απόλυτο έλεγχο, αποφάσισαν να αλλάξουν το τροπάριο. Και πλέον προσπαθούν να χτίσουν αφήγημα, με… δράκο την ΕΕΑ.

Την ΕΕΑ, τα μέλη της οποίας κατά το 80% της σύνθεσης έχουν διοριστεί στην Επιτροπή από την προηγούμενη Κυβέρνηση. Την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Τον Κοντονή και τον Βασιλειάδη. Τον ΣΥΡΙΖΑ, που… δεν κυνηγούσε ακριβώς τον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη. Εκτός αν οι δικηγόροι του Ιβάν έχουν κάποια αντίθετη άποψη και για αυτό.

Γενικώς ο ΠΑΟΚ, το σύστημά του, αλλά και το περιβάλλον Σαββίδη δείχνει ιδιαίτερη ανησυχία το τελευταίο διάστημα. Και ειδικά μετά το τέλος της συνεδρίασης της ΕΕΑ. Εκεί όπου δεν απάντησαν για τίποτε. Και αυτή η ανησυχία είναι πρόδηλη και στον τρόπο που αποφάσισαν να «περάσουν ένα χέρι» τον πρόεδρο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, Νικόλαο Τζουλάκη.

Σήμερα, λοιπόν, η εφημερίδα «Εθνος της Κυριακής», του Σαββίδη, αφιερώνει ένα εκτενέστατο ρεπορτάζ στον Νίκο Τζουλάκη. Τον πρόεδρο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Ένα «αφιέρωμα» που όλως τυχαίος έγινε μετά την εκδίκαση της υπόθεσης «ΠΑΟΚ – Ξάνθης» την Πέμπτη. Μια υπόθεση που κατά την επικοινωνιακή επωδό του ΠΑΟΚ, δεν έχει βάση.

Παρότι δεν έχει βάση, λοιπόν, τα Μέσα του Ιβάν Σαββίδη (της οικογένειάς του, τέλος πάντων) αποφάσισαν να «περιποιηθούν τον Νικόλαο Τζουλάκη. Προφανώς επειδή κάτι φοβούνται. Για κάτι ανησυχούν. Διότι, μια τέτοια αντίδραση, αυτό εξωτερικεύει. Την αγωνία, την ανησυχία του ΠΑΟΚ…

Το επικοινωνιακό bullying, ωστόσο, όσο σκληρό κι αν είναι, δεν μπορεί να εμποδίσει την αλήθεια. Εάν ο ΠΑΟΚ, η Ξάνθη, η οικογένεια Σαββίδη και ο εκατομμυριούχος σερβιτόρος-ξάδερφος Καλπαζίδης αποδειχθεί ότι έχουν παρανομήσει, ό,τι κι αν κάνουν θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

Τέλος, επαναλαμβάνουμε. Το κράτος θα πρέπει να προσφέρει προστασία στα μέλη της ΕΕΑ. Κανονική προστασία, διότι φαίνεται ξεκάθαρα πως η στοχοποίησή τους δεν είναι μια απλή υπόθεση. Οι υποκριτές που κόπτονται για την προστασία των διαιτητών (γιατί άραγε;), εκθέτουν σε κίνδυνο επιστήμονες, καθηγητές και δικαστικούς, για της δημόσιας διαβολής τους. Και οι λόγοι είναι αυταπόδεικτοι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ