Παναθηναϊκός: Η ποινή του Ινσούα δείχνει τις εξελίξεις

Παναθηναϊκός: Η ποινή του Ινσούα δείχνει τις εξελίξεις

Ο Εμάνουελ Ινσούα συμπλήρωσε 10 κίτρινες και το πότε θα εκτίσει τις δύο αγωνιστικές, σχετίζεται με το μέλλον του. Δεν προλαβαίνει το ματς με τον Ατρόμητο ο Μπουζούκης.

Το ενδιαφέρον της Αλ Ουάχντα για τον Εμάνουελ Ινσούα είναι υπαρκτό και σοβαρό. Στον Παναθηναϊκό δεν το παραδέχονται επίσημα, όμως περιμένουν τις εξελίξεις με την κατάθεση επίσημης πρότασης για τον Αργεντινό αριστερό μπακ. Με τα νούμερα που έχουν ακούσει από την πλευρά του παίκτη, ξέρουν ότι δύσκολα θα καταφέρουν να τον κρατήσουν στην Αθήνα.

Μία ξεκάθαρη ένδειξη προς τα πού κυλάει η υπόθεση, θα αποτελέσουν τα παιχνίδια που θα δηλωθεί ο παίκτης για να εκτίσει την ποινή του. Ο Ινσούα συμπλήρωσε στα Πηγάδια 10 κίτρινες κάρτες και ο κανονισμός προβλέπει ότι θα λείψει σε δύο από τα επόμενα τέσσερα ματς με Ατρόμητο, Λάρισα, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, ο Δώνης θα επέλεγε να έχει τον Ινσούα στα δύο ντέρμπι. Ωστόσο, αν ο Αργεντινός παίξει την Τετάρτη με τον Ατρόμητο, θα είναι ένα σημάδι ότι μάλλον φεύγει από το «Γεώργιος Καλαφάτης» για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα…

Δεν παίζει με Λάρισα ο Μπουζούκης

Με ορίζοντα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ γυμνάζεται πλέον ο Γιάννης Μπουζούκης. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα του, όμως δεν θα ανεβάσει την ένταση στη διάρκεια της εβδομάδας. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί ούτε με τη Λάρισα το Σάββατο στο AEL FC Arena, εκτός από το ματς της Τετάρτης με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.

Έτσι και αλλιώς, ο Γιώργος Δώνης δεν σκοπεύει να ρισκάρει και θα περιμένει την ενσωμάτωση του Μπουζούκη όταν θα νιώθει 100% έτοιμος. Αντίθετα, ο Κώστας Αποστολάκης πήρε μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας και ίσως να συμπεριληφθεί στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Επίσης, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Αλεξανδρόπουλος, Νούνες, Σέχου, Κότσαρης ενώ αποθεραπεία έκαναν όσοι έπαιξαν βασικοί στον αγώνα με την Ξάνθη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ