«Ο Αραούχο θα πάει στην ΑΕΚ!» (pic)

«Ο Αραούχο θα πάει στην ΑΕΚ!» (pic)

Η ισπανική ιστοσελίδα «Laprovincia» παρουσιάζει ως δεδομένη τη μετακίνηση του Αραούχο στην ΑΕΚ.

«Φωτιά» στα σενάρια επιστροφής του Σέρχιο Αραούχο βάζει η ισπανική ιστοσελίδα «Laprovincia»! Νωρίτερα αναφέραμε το σοβαρό ενδεχόμενο να κινηθεί η ΑΕΚ για τον Αργεντινό σε περίπτωση πώλησης του Νέλσον Ολιβέιρα αλλά και τις δηλώσεις του προέδρου της Λας Πάλμας που ανέφερε ότι ο παίκτης έχει ήδη πωληθεί.

Τώρα έρχεται η «Laprovincia» και με δημοσίευμά της παρουσιάζει δεδομένη την επιστροφή του «Τσίνο» στην Ένωση. Χαρακτηριστικά γράφει ότι η μεταγραφή στην Αλ Ουάχντα χάλασε και ο Αραούχο μεταφέρεται στην ΑΕΚ!.

Για την ΑΕΚ πάντως τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα. Θέμα Αραούχο θα ανοίξει μονάχα εφόσον ο Ολιβέιρα πωληθεί στη Γουλβς. Αν δηλαδή η αγγλική ομάδα καταβάλει τη ρήτρα των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιο του Πορτογάλου άσου. Σε αυτό το σενάριο ο Αραούχο δεδομένα θα αποτελέσει στόχο της ΑΕΚ για αντικαταστάτη του Ολιβέιρα.

Οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι άριστες και το δέσιμο που υπάρχει μεγάλο, η Λας Πάλμας δεν υπολογίζει τον Αργεντινό φορ οπότε ο δρόμος για την επιστροφή του στην ΑΕΚ, σε ένα τέτοιο σενάριο, θα είναι ανοικτός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ