Χούμπελ: «Πρόωρες εκλογές στην ΕΠΟ, περισσότεροι ξένοι διαιτητές στα πλέι οφ»

Ο Χέρμπερτ Χούμπελ μετά το τέλος της συνάντησης των «Big 4» τόνισε πως αυτή πήγε πολύ καλύτερα απ' ότι περίμενε ενώ προανήγγειλε νωρίτερα από το αναμενόμενο εκλογές στην ΕΠΟ.


Χούμπελ: «Πρόωρες εκλογές στην ΕΠΟ, περισσότεροι ξένοι διαιτητές στα πλέι οφ» | to10.gr

Ύστερα από κάτι παραπάνω από τέσσερις ώρες η συνάντηση των Big-4 ολοκληρώθηκε και ο Χέρμπερτ Χούμπελ μιλώντας στους δημοσιογράφους προανήγγειλε εκλογές στην ΕΠΟ το καλοκαίρι του 2020 αλλά και περισσότερους ξένους διαιτητές στο πρωτάθλημα και κυρίως στα πλέι οφ.

Αναλυτικά:

Τι τρέμουν στον ΠΑΟΚ μετά το άκυρο του ΣτΕ

«Θέλω να ευχαριστήσω τον υφυπουργό που πήρε την μπάλα και οργάνωσε τη συνάντηση αυτή. Για να μιλήσουμε ανοικτά, τα πράγματα πήγαν καλύτερα από ό,τι περιμέναμε. Όλες οι πλευρές άρχισαν να μιλάνε. Εγώ όντας Αυστριακός δεν είμαι συνηθισμένος στη δική σας νοοτροπία. Ειπώθηκαν πράγματα που ίσως είναι αντίθετα στη δική μου κουλτούρα και ήταν προσβλητικά. Εδώ είναι διαφορετικά.

Ελπίζουμε να τα ξαναπούμε για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Υπήρξε συμφωνία να γίνουν κάποια πράγματα. Η FIFA και η UEFA δεν μπορούν να μείνουν για πάντα. Οι εκλογές στην ΕΠΟ θα γίνουν νωρίτερα, ίσως τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο. Θα υπάρχουν περισσότεροι ξένοι διαιτητές στα καθοριστικά παιχνίδια. Θέλουμε να μειωθούν τα παράπονα».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο