«Τελειώνει του Ποντένσε στην Γουλβς, την Δευτέρα στην Αγγλία για να υπογράψει»

«Τελειώνει του Ποντένσε στην Γουλβς, την Δευτέρα στην Αγγλία για να υπογράψει»

Οι Πορτογάλοι γράφουν ότι πλέον απομένουν μόνο κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ποντένσε στην Γουλβς και τονίζουν ότι είναι πολύ πιθανό την Δευτέρα να ταξιδέψει στην Αγγλία για να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε μπορεί να βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού για το αποψινό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αλλά όπως αναφέρουν πορτογαλικά δημοσιεύματα, η μεταγραφή του στην Γουλβς βρίσκεται στην τελική ευθεία και πολύ δύσκολα θα χαλάσει η μετακίνησή του στην Πρέμιερ Λιγκ.

Οι συμπατριώτες του βραχύσωμου μεσοεπιθετικού των Πειραιωτών και συγκεκριμένα η «O’ Jogo», αναφέρει ότι οι δύο ομάδες βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή για να ξεπεραστούν κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα και ο παίκτης να ταξιδέψει στην Μεγάλη Βρετανία.

Μάλιστα, όπως τονίζουν χαρακτηριστικά, αυτό είναι πολύ πιθανό να συμβεί την Δευτέρα. «Ο Ντάνιελ Ποντένσε την Δευτέρα είναι πολύ πιθανό να ταξιδέψει στην Αγγλία για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στην Γουλβς. Την ομάδα που κοουτσάρει ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο.

Θεωρητικά υπάρχουν κάποιες πιθανότητες για να μείνει ο Ποντένσε στον Ολυμπιακό, ωστόσο, όπως προκύπτει από τις πληροφορίες που έχουμε στα χέρια μας, οι δύο πλευρές δεν έχουν ανακοινώσει τη μεταγραφή λόγω κάποιων γραφειοκρατικών ζητημάτων.

Ο Ποντένσε θα γίνει παίκτης της Γουλβς και θα γίνει ο 9ος Πορτογάλος της αγγλικής ομάδας, μετά τους Ρουί Πατρίσιο, Ντιόγκο Ζότα, Ζοάο Μουτίνιο, Ρούμπεν Νέβες, Πέδρο Νέτο, Μπρούνο Ζορντάο, Ρούμπεν Βινάγκρε, Φλάβιο Κριστοβάο», τονίζουν μεταξύ άλλων οι Πορτογάλοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ