Αστέρας Τρίπολης- Παναιτωλικός 2-1

Αστέρας Τρίπολης- Παναιτωλικός 2-1

Ο Μίλος Ντέλετιτς με κεφαλιά στο 94', χάρισε μια σπουδαία νίκη στον Αστέρα Τρίπολης (2-1) στο ντεμπούτο του, «βυθίζοντας» τον πολύ καλό Παναιτωλικό που είχε δύο δοκάρια με τον Ντάουντα.

Σε μια πραγματική ματσάρα, που είχε δοκάρια, ακυρωθέντα γκολ, πέναλτι, ευκαιρίες και VAR, ένα γκολ στο 94ο λεπτό από τον Μίλος Ντέλετιτς στο ντεμπούτο του, έκρινε την αναμέτρηση της Τρίπολης, χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς στους Αρκάδες.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς που βρίσκεται σε διαρκή άνοδο, σημείωσε την τέταρτη διαδοχική της νίκη στο «Θ. Κολοκοτρώνης» για το πρωτάθλημα, απέναντι σε έναν πολύ καλό Παναιτωλικό, που πριν δεχθεί γκολ στις καθυστερήσεις, θα μπορούσε να φύγει με το διπλό.

Δύο δοκάρια είχε ο Ντάουντα για τους Αγρινιώτες στο 80′ και στο 92′, που είδε τον αντίπαλό του να παίρνει διαφορά 12 βαθμών, την ίδια ώρα που θα μπορούσε να μειώσει στο -6 από τους Αρκάδες.

Στους 25 βαθμούς ανέβηκε ο Αστέρας Τρίπολης και… βλέπει πλέι οφ, αφού τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε βρίσκεται στο -3 από τον έκτο ΟΦΗ. Παραμένει προτελευταίος και με 13 βαθμούς ο Παναιτωλικός.

Στο αγωνιστικό σκέλος, μοιρασμένο ήταν το πρώτο μέρος, που θα μπορούσε να βρει προηγούμενη οποιαδήποτε ομάδα. Η ομάδα του Ράσταβατς άγγιξε το γκολ στο 9ο λεπτό με την κεφαλιά του Μπαράλες αλλά κυρίως στο 36΄με την κεφαλιά του Κρέσπι, αλλά ο Φερνάντες απέκρουσε και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι από τη μεριά τους είχαν την μεγαλύτερη ευκαιρία με τον Ντάουντα στο 29’ , αλλά ο Νιηγηριανός αστόχησε.

Το δεύτερο ημίχρονο απέκτησε «άγρια» ομορφιά, με τον Αστέρα να προηγείται στο 51′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπαράλες, μετά από υπόδειξη VAR για χέρι του Ταχάρ. Οι φιλοξενούμενοι όμως αντέδρασαν και ισοφάρισαν στο 60′, όταν μετά από φανταστική ατομική ενέργεια, ο Ρόσα έκανε την παράλληλη, η μπάλα κόντραρε στον Σουάρεθ, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Ντάουντα στη συνέχεια είχε δύο δοκάρια και ενώ όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα έμενε στο 1-1, ο δανεικός από την ΑΕΚ, Μίλος Ντέλετιτς με κεφαλιά στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, χάρισε το «τρίποντο» στους γηπεδούχους.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος- Κώτσιρας, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Τασουλής- Ιγκλέσιας, Μουνάφο (91′ Χαουρέγκι)- Ριέρα (43′ λ.τρ. Ντέλετιτς), Κρέσπι (75′ Μπόρχα Φερνάντεθ), Μαρκ Φερνάντεθ- Μπαράλες.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Φερνάντες- Τζανακάκης, Μαρσιάλ, Σίεστεντ, Κέβιν- Ταχάρ (63′ Τσιγγάρας), Ντάλσιο- Ρόσα, Ντίας (80′ Λιάβας), Άλβαρες (73′ Μουνιέ)- Ντάουντα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ