Ο Γιαννούλης «στόλισε» με «γαλλικά» τον Γιόχανσον (vid)

Ο Γιαννούλης «στόλισε» με «γαλλικά» τον Γιόχανσον (vid)

Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ είχε αρκετή ένταση με τον Γιαννούλη σε μια φάση να αρχίζει στα «γαλλικά» τον Γιόχανσον. Άραγε θα επέμβει ο αθλητικός εισαγγελέας;

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, καθώς οι πράσινοι επικράτησαν με 2-0, σε ένα ματς με αρκετή ένταση.

Οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων είχαν αρκετές αψιμαχίες κατά τη διάρκεια του ματς, με τον Γιαννούλη σε μια από αυτές να «στολίζει» με «γαλλικά» τον Γιόχανσον σε μια κόντρα.

Η κάμερα τον «έπιασε» να βρίζει τον Σουηδό μπακ του Παναθηναϊκού, με τον διαιτητή του ματς να τους χωρίζει, ωστόσο το ερώτημα είναι αν θα επέμβει ο αθλητικός εισαγγελέας για τα γαλλικά του αριστερού μπακ του ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος του βορρά από την ημέρα που ανακοινώθηκε από την ΕΕΑ η ποινή του υποβιβασμού για την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ασκεί πίεση με απειλές και διάφορες παρόμοιες μεθόδους προκειμένου να μην περάσει η απόφαση, κάτι που πέτυχε με την τροπολογία της Κυβέρνησης.

Το ερώτημα λοιπόν είναι αν θα επέμβει ο αθλητικός εισαγγελέας στα «γαλλικά» του Γιαννούλη κι αν θα τιμωρήσει τον παίκτη, σε μια περίοδο όπου ο ΠΑΟΚ ασκεί πιέσεις με διάφορους τρόπους.

Δείτε το βίντεο με τα «γαλλικά» εδώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ