Παναθηναϊκός: Ροτέισον με μέτρο από τον Δώνη

Παναθηναϊκός: Ροτέισον με μέτρο από τον Δώνη

Ο Γιώργος Δώνης σκέφτεται να ξεκουράσει συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές στο αθηναϊκό ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.

Ροτέισον σε περιορισμένο βαθμό σχεδιάζει ο Γιώργος Δώνης για το αθηναϊκό ντέρμπι. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει κατά νου να ξεκουράσει τους πιο επιβαρυμένους παίκτες εν όψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σαφώς, το παιχνίδι με την ΑΕΚ έχει σημασία, αλλά κυρίως για το γόητρο και λιγότερο για τη βαθμολογία. Τέσσερις αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας της Supreleague, ο Παναθηναϊκός έχει διαφορά 9 βαθμών από την έκτη θέση, την τελευταία που εξασφαλίζει τη συμμετοχή στα Play Offs. Επομένως, η προτεραιότητα θα δοθεί στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, για να εξαντληθούν οι πιθανότητες πρόκρισης.

Ο Δώνης δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Ινσούα και σκέφτεται να ξεκουράσει τους Δημήτρη Κουρμπέλη και Τάσο Χατζηγιοβάνη. Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν επιβαρυνθεί και πιθανώς να μείνουν στον πάγκο. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού επεξεργάζεται και άλλη μία αλλαγή στην επίθεση, όπου ίσως να χρησιμοποιήσει έναν εκ των Καμπετσή ή Περέα αντί του καταπονημένου Μακέντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ