Επιθεώρησε τις σουίτες της «Αγια-Σοφιάς» ο Μελισσανίδης

Επιθεώρησε τις σουίτες της «Αγια-Σοφιάς» ο Μελισσανίδης

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ πέρασε πάνω από δύο ώρες στο εργοτάξιο.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια βρέθηκε το μεσημέρι ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ προχώρησε σε επιθεώρηση των έργων και κυρίως στα έργα που έχουν σημειωθεί στις σουίτες. Μάλιστα κάθισε πάνω από μια ώρα στις δυο σουίτες, συνοδευόμενος από τον αρχιτέκτονα του έργου, Θανάση Κυρατσου αλλά και τον Αλέξανδρο Μεταξα της ΕΡΜΩΝΑΣΑ που είναι η υπεύθυνη εταιρία και για την κατασκευή των σουιτών.

Οι δύο από τις οποίες έχουν αρχίσει να διαμορφώνονται σε τελική μορφή για να υπάρξει η τελική απόφαση και να διαμορφωθεί το τελικό πρότυπο για την κατασκευή και των υπολοίπων. Πρέπει να σημειώσουμε πως σε όλα τα κομμάτια, που αφορούν (και τις σουίτες) υπάρχουν συνεχείς αλλαγές από το δάπεδο μέχρι τη διαρρύθμιση και από τα έπιπλα που τελικά θα μπουν όπως επίσης και για τις 14 θέσεις που θα υπάρχουν έξω από κάθε σουίτα.

Ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και τους υπεύθυνους των έργων έγιναν οι τελικές παρατηρήσεις και οδεύουμε προς το τελικό στάδιο κατασκευής των δυο σουιτών που θα αποτελέσει και τον πιλότο για τις υπόλοιπες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ