Ολυμπιακός: Συγκινητικές στιγμές στο Καραϊσκάκη με τον νικητή της ζωής, Νικηφόρο! (pics+vid)

Ολυμπιακός: Συγκινητικές στιγμές στο Καραϊσκάκη με τον νικητή της ζωής, Νικηφόρο! (pics+vid)

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου της παιδικής ηλικίας, η ΠΑΕ Ολυμπιακός τίμησε τον 15χρονο Νικηφόρο, που βγήκε νικητής από τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του, λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο!

Συγκινητικές στιγμές στο «Γ. Καραϊσκάκης»!

Σήμερα Σάββατο (15/2) είναι η Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου της παιδικής ηλικίας και με αφορμή αυτό το γεγονός, η ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε μία υπέροχη κίνηση!

Οι «ερυθρόλευκοι» τίμησαν τον 15χρονο Νικηφόρο που νίκησε τον καρκίνο και πλέον είναι απόλυτα υγιής! Ένας αληθινός ήρωας και μαχητής της ζωής! Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νικηφόρος ήταν στον σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ» και φυσικά σύσσωμος ο Ολυμπιακός, μαζί με τον ηγέτη του, Βαγγέλη Μαρινάκη, τον είχε επισκεφτεί τον Ιανουάριο του 2019!

Ο Νικηφόρος έδωσε το «παρών» στο «Γ. Καραϊσκάκης» και πριν την έναρξη του αγώνα με τους Νεοσμυρνιώτες, ο κ. Μαρινάκης τον τίμησε δίνοντάς του μία φανέλα του Ολυμπιακού υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες της ομάδας!

Στα μάτριξ του γηπέδου έπαιξε και video, στο οποίο προβλήθηκε το μήνυμα του Νικηφόρου, στιγμιότυπα από την παρουσία του στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, η επίσκεψη των Πειραιωτών στο νοσοκομείο, ενώ μίλησε ένας ακόμα άνθρωπος που έχει νικήσει τον καρκίνο: Ο νυν αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ερίκ Αμπιντάλ!

Δείτε το σχετικό video και φωτογραφίες από την υπέροχη στιγμή:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ