Παναθηναϊκός: Η παράξενη σιωπή του Εμάνουελ Ινσούα

Παναθηναϊκός: Η παράξενη σιωπή του Εμάνουελ Ινσούα

Ουδέν νεότερο για την ανανέωση του συμβολαίου του Αργεντινού αριστερού μπακ του Παναθηναϊκού και αυτό έχει διάφορες ερμηνείες...

Εξελίξεις σημειώνονται με όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού τα συμβόλαια των οποίων λήγουν τον Ιούνιο, εκτός από τον Εμάνουελ Ινσούα. Για τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή επικρατεί σιγή ασυρμάτου εδώ και καιρό, τόσο εκ μέρους του, όσο και από την πλευρά της διοίκησης.

Αυτή η σιωπή έχει διάφορες ερμηνείες… Πως ο Ινσούα έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα στο εξωτερικό ή ότι η διαφορά που έχει στο οικονομικό με την ΠΑΕ δεν καλύπτεται. Ωστόσο, όσο δεν επιβεβαιώνεται κάποιο αρνητικό σενάριο για τον Παναθηναϊκό, η υπόθεση παραμένει σε εκκρεμότητα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει στο μυαλό του μία απ’ ευθείας συνάντηση με τον Εμάνουελ Ινσούα, διότι πιστεύει ότι θα συμβάλλει προς την παραμονή του ποδοσφαιριστή στην Αθήνα. Όμως, ο Αργεντινός αριστερός μπακ έχει σε προτεραιότητα τα χρήματα, επειδή ψάχνει το πιο κερδοφόρο συμβόλαιο της καριέρας του.

Πρακτικά, τα πράγματα είναι απλά… Εάν ο Ινσούα δεχτεί μία εφάμιλλη προσφορά με αυτή της Αλ Ουάχντα που άγγιζε τις 800.000 ευρώ, τότε δεν πρόκειται να συζητήσει οτιδήποτε άλλο. Σε διαφορετική περίπτωση, ο Παναθηναϊκός έχει πιθανότητες να τον διατηρήσει στο δυναμικό του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ