Ο ΠΑΟΚ σε παραλήρημα: Αρχικά η πολυϊδιοκτησία ήταν «χάρτινος πύργος», τώρα «στημένο και το ΣτΕ»!

Ο ΠΑΟΚ σε παραλήρημα: Αρχικά η πολυϊδιοκτησία ήταν «χάρτινος πύργος», τώρα «στημένο και το ΣτΕ»!

Οι διαρκείς ήττες του ΠΑΟΚ στην υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας αυξάνουν τις παρελκυστικές δικαιολογίες της διοίκησής του. Διαβάστε αναλυτικά τι έλεγαν πριν και μετά...

Τι έλεγε ο ΠΑΟΚ όταν ο Ολυμπιακός κατήγγειλε τη σχέση εξάρτησης ΠΑΟΚ – Ξάνθης, πριν ακόμη η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού βγάλει το πόρισμά της για την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξανθης;

Η επιχειρηματολογία των στελεχών του Δικεφάλου του Βορρά ήταν ξεκάθαρη και χωρίς το παραμικρό βήμα πίσω: «Ολα είναι σκευωρίες του Ολυμπιακού, που θα πέσουν σαν χάρτινος πύργος».

Στη συνέχεια, όταν η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού απέδειξε μέσω των εγγράφων και των στοιχείων που έφτασαν στα χέρια την τριγωνική σχέση του Δικεφάλου με την Ξάνθη, μέσω του Ιωάννη Καλπαζίδη, ο ΠΑΟΚ άλλαξε πάλι ρητορική. Αυτή τη φορά στοχεύοντας σε πολλές πλευρές:

  1. «Είναι στημένα τα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού, θα κινηθούμε νομικά εναντίον τους».
  2. «Πρόκειται για πολιτική απόφαση κατά του ΠΑΟΚ»
  3. «Πολιτική δίωξη του ΠΑΟΚ από τον Αυγενάκη»
  4. «Θα χωρίσουμε την Ελλάδα στα δύο εάν τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ»!

Αλλά δεν έμεινε εκεί. Αφού η Κυβέρνηση αποφάσισε να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να προστατέψει τον ΠΑΟΚ και να τον γλιτώσει από τον (δεδομένο, βάσει της δεσμευτικότητας του πορίσματος) υποβιβασμό, προχωρώντας σε φωτογραφική τροποποίηση διάταξης του νόμου, η επωδός του ΠΑΟΚ (σωστά καταλάβατε) άλλαξε πάλι. Και αυτή τη φορά η ΠΑΕ ανέφερε τα εξής φοβερά:

  1. «Η Κυβέρνηση δίνει το πρωτάθλημα με νόμο στον Ολυμπιακό»!
  2. «Θα σας κερδίσουμε στο γήπεδο και θα δικαιωθούμε στα κανονικά δικαστήρια». (σ.σ. και στα δύο ο ΠΑΟΚ ηττάται με κρότο μέχρι στιγμής, με αποτέλεσμα να ανακαλύπτει διαρκώς σαθρά επιχειρήματα, για να μπορέσει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα).

Κι όμως, η παρελκυστική προσέγγιση του ΠΑΟΚ στην πραγματικότητα, συνεχίζεται και μετά το νέο φιάσκο της διοίκησής της, με την προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Οπως αποκάλυψε to10.gr, το ΣτΕ απέρριψε τις αιτήσεις ΠΑΟΚ και Ξάνθης να παγώσει προσωρινά η διαδικασία επιβολής ποινών από τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα της Super League και της ΕΠΟ στις δύο ομάδες, για την πολύκροτη υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας, λόγω παράνομης συγκρότησης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Τι λέει τώρα ο ΠΑΟΚ, που το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας αποφάσισε το προφανές; Καλά καταλάβατε, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να αναζητά δικαιολογίες και να φαντασιώνεται πράγματα. Με αποτέλεσμα να αμφισβητεί ακόμη και το ΣτΕ. Αυτή τη φορά, όμως, όχι με ανακοίνωση, αλλά με… διαρροή. Τι αναφέρει αυτή η διαρροή;

Ούτε λίγο ούτε πολύ, αναφέρει ότι και αυτή η εξέλιξη είναι… στημένη! Οτι είναι… στημένη η απορριπτική αίτηση του Ανώτατου Διοικητικού Δικαστηρίου της χώρας (σ.σ. με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την απόφαση που περιμένει ο Δικέφαλος από το Διοικητικό Εφετείο)! Λέει ο ΠΑΟΚ ό,τι είναι στημένο το ΣτΕ! Και το λέει με… διαρροή, διότι γνωρίζει πως η παραμικρή επίσημη θέση υπέρ αυτού του παραλογισμού, μπορεί να επιφέρει μεγάλα προβλήματα στους εμπνευστές της.

Πλέον, περιμένουμε το επόμενο σπουδαίο εφεύρημα της νομικής ομάδας του ΠΑΟΚ. Καθώς είναι δεδομένο, πλέον, ότι ο Δικέφαλος είναι ένα βήμα μπροστά διαρκώς. Στις δικαιολογίες και τη μυθοπλασία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ