Σόουζα: «Αν είμαστε αυτοί πρέπει, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Σόουζα: «Αν είμαστε αυτοί πρέπει, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Για τη συνέχεια του Άρη στα πλέι οφ του πρωταθλήματος και στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου μίλησε ο Πορτογάλος αμυντικός.

Ο Ούγκο Σόουζα με δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA μετά την ήττα του Άρη από τον Ατρόμητο τόνισε πως οι κίτρινοι παραμένουν εντός στόχου και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Ο Πορτογάλος αμυντικός αναφέρθηκε και στη σημασία που έχει ο θεσμός του Κυπέλλου για τον Άρη και τους οπαδούς του, καθώς και στην ψυχολογία που επικρατεί στην ομάδα.

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Κάναμε καλό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες, όμως ήρθε τελικά ένα κακό αποτέλεσμα. Δεν πρέπει να ανησυχούμε που χάσαμε. Είμαστε μέσα στους στόχους μας. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Ο Άρης παίζει πάντα για τη νίκη. Αυτό είναι το σκεπτικό μας και για τα πλέι οφ, είμαστε χαρούμενοι που θα συμμετέχουμε και θα χτυπήσουμε και εκεί κάθε παιχνίδι».

Για τον ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ: «Είναι πολύ σημαντικό το Κύπελλο και για εμάς και φυσικά και για τον κόσμο, είναι στη σκέψη μας. Οι παίκτες που έπαιξαν σήμερα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Σήμερα δείξαμε κίνητρο και όρεξη, απλά δεν μας βγήκε στο γήπεδο και δεν πετύχαμε τα γκολ που έπρεπε.».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Δεν μας πτοεί κάτι. Θα πρέπει να είμαστε πάντα δυνατοί αγωνιστικά όπως και πνευματικά. Είναι τελείως διαφορετικό ματς αυτό με την ΑΕΚ. Πολύ σημαντικό παιχνίδι, θα δώσουμε το 100% για ένα καλό αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ