Άρης: Τα νέα δεδομένα και ο σχεδιασμός

Άρης: Τα νέα δεδομένα και ο σχεδιασμός

Οι άνθρωποι της ομάδας δουλεύουν πάνω και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, χωρίς όμως, να μπορούν να πάρουν οριστικές αποφάσεις.

Η καθημερινότητα μας, οι συνήθειες μας, οι προτεραιότητες μας , η ζωή μας γενικότερα έχουν αλλάξει εξαιτίας του κορωνοϊού. Η εξάπλωση της νόσου έχει αλλάξει τα δεδομένα και στα αθλητικά δρώμενα και ο Άρης δεν μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν κάνει προεργασία σε ότι αφορά την επόμενη αγωνιστική περίοδο, χωρίς όμως σε καμιά περίπτωση να μπορούν τη δεδομένη στιγμή να πάρουν και οριστικές αποφάσεις.

Δεν γίνεται, άλλωστε, μια ομάδα να πάρει οριστικές αποφάσεις, χωρίς να γνωρίζει όλα τα δεδομένα. Με πρώτο και κύριο ποία θα είναι η έκβαση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Θεωρητικά έχει ληφθεί η απόφαση ότι το ελληνικό πρωτάθλημα και το κύπελλο θα ολοκληρωθούν τον Μάιο και τον Ιούνιο. Κάτι που σημαίνει ότι στη καλύτερη θα πρέπει μια ομάδα να περιμένει τα τέλη του Μαΐου για να ξέρει τι ακριβώς θα έχει πετύχει. Σε ότι αφορά τον Άρη, αυτό έχει να κάνει κυρίως με τον μεγάλο στόχο της κατάκτησης του κυπέλλου.

Σε ότι αφορά τους παίκτες τα συμβόλαια των οποίων λήγουν τον Ιούνιο, ο Άρης τη δεδομένη χρονική στιγμή μπορεί να προχωρήσει μόνο σε σύναψη ιδιωτικών συμφωνητικών, μετά την αδιανόητη απόφαση της ΦΙΦΑ.

Αδιανόητη ,οχι μόνο γιατί μιλάμε για διαφορετική εταιρεία με άλλο ΑΦΜ, αλλά και γιατί από όλες τις ομάδες στην Ελλάδα που ακολούθησαν τον συγκεκριμένο δρόμο, της δημιουργίας νεας ΠΑΕ, δηλαδή, ο Άρης είναι η μοναδική πού πλήττεται.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει θέσει ως προτεραιότητα την τακτοποίηση των οικονομικών υποχρεώσεων προς το νυν ρόστερ. Με τα ταμεία της ΠΑΕ να δέχονται σημαντικό πλήγμα από την απώλεια των εσόδων από την αναβολή των πλέι οφ.

Ακόμα, όπως ολα δείχνουν ο Άρης θα προχωρήσει σε μια πιο σφικτή οικονομική πολιτική την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ενώ υπάρχει και η πρόθεση να κατέβει ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας.

Υ. Γ Όλοι θα πληρώσουμε την ανεύθυνη στάση ορισμένων, αυτό είναι δεδομένο. Η Ελλάδα έχει τα παραδείγματα των όσων τραγικών συμβαίνουν στην Ιταλία και στην Ισπανία, όμως δυστυχώς για ορισμένους πέρα βρέχει. Όπως όλα δείχνουν, βαδίζουμε προς ολική απαγόρευση της κυκλοφορίας, για να μην βαδισουμε σε ακόμα πιο επικίνδυνες καταστάσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ