Η αναφορά της «A’ Bola» σε Μπρούνο Γκάμα και Άρη (pic)

Η αναφορά της «A’ Bola» σε Μπρούνο Γκάμα και Άρη (pic)

Ο Μπρούνο Γκάμα παραχώρησε πριν λίγες μέρες μεγάλη συνέντευξη στο Mega, με την A' Bola να την αναδημοσιεύει και να κάνει ειδική αναφορά στον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό του Άρη.

Ο Μπρούνο Γκάμα πριν από μερικές μέρες μίλησε στο Mega για όλους και για όλα σε μια αποκλειστική συνέντευξη, καθώς αναφέρθηκε στο μέλλον του στον Άρη, στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και την παρουσία του στους κίτρινους.

Με αφορμή τη μεγάλη συνέντευξη του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού στο Mega, η A’ Bola αναδημοσίευσε μέρος της συνέντευξης, κάνοντας ειδική αναφορά στον 32χρονο ποδοσφαιριστή για το μέλλον του στην Θεσσαλονίκη.

Ως γνωστόν ο Πορτογάλος περιμένει την επίσημη πρόταση του Άρη για νέο συμβόλαιο, όμως αυτή έχει πάει πίσω εξαιτίας της όλης κατάστασης που επικρατεί στην χώρα με τον κορωνοϊό και έχει επηρεάσει τον χώρο του ποδοσφαίρου.

«Ο Πορτογάλος εξτρέμ του Άρη, Μπρούνο Γκάμα, εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη (η διοίκηση ετοιμάζει ήδη καινούργιο συμβόλαιο, με το άλλο να λήγει το καλοκαίρι)», αναφέρει η γνωστή πορτογαλική εφημερίδα, προσθέτοντας και τις πρόσφατες δηλώσεις του.

«Είμαι χαρούμενος για τη σεζόν που κάνω και που βοηθώ το κλαμπ με τους στόχους του. Θα ήθελα να μείνω στον Άρη, αλλά δεν είναι μόνο θέμα θέλησης. Πρέπει να αξιολογήσουμε και άλλες παραμέτρους», συμπλήρωσε η εφημερίδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ