Superleague: Σενάρια και φήμες για τη σέντρα Play Off και Play Out

Superleague: Σενάρια και φήμες για τη σέντρα Play Off και Play Out

Ο Συνεταιρισμός έχει καλέσει σε τηλεδιάσκεψη τις ΠΑΕ για την ολοκλήρωση της σεζόν, αλλά δεν τους έχει ενημερώσει για το παραμικρό...

Ο κορωνοϊός είναι μία πραγματικότητα για όλο τον κόσμο και έχει αναγκάσει τους φορείς του ποδοσφαίρου σε κάθε χώρα, να διακόψουν όλες τις διοργανώσεις. Ωστόσο, οι διοργανώτριες αρχές των ξένων πρωταθλημάτων δουλεύουν πυρετωδώς επεξεργαζόμενες σενάρια την αναπλήρωση των χαμένων ημερομηνιών. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί η ελληνική Superleague, η οποία παρακολουθεί άπραγη τις εξελίξεις.

Εκτός και αν η δουλειά γίνεται από… παράπλευρα κέντρα, τα οποία θεωρούν ότι θα ενημερώσουν τις υπόλοιπες ομάδες κάποια στιγμή για τις αποφάσεις τους. Ξεκάθαρο παράδειγμα είναι η φημολογία που διαδίδεται για σέντρα στα Play Off και στα Play Out στα μέσα Μαΐου.

Οι φήμες αναπαράχθηκαν από αρκετά μέσα ενημέρωσης, όμως την ίδια στιγμή οι περισσότερες ΠΑΕ δήλωναν άγνοια. Ο Συνεταιρισμός δεν έχει παράσχει καμία ενημέρωση στα μέλη του και απλώς έχει καλέσει σε τηλεδιάσκεψη για τη Δευτέρα 30 Μαρτίου.

Σε μία φυσιολογική Λίγκα, το προεδρείο θα κατέθετε προτάσεις στις διοικήσεις των ομάδων, θα τους έδινε χρόνο να τις μελετήσουν και στη τηλεδιάσκεψη, θα λάμβαναν αποφάσεις. Στη δική μας Λίγκα, δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αντίθετα, κάποιοι που έχουν συμφέρουν να μην τελειώσει το πρωτάθλημα, προσπαθούν να το πετύχουν χρησιμοποιώντας πλάγια… μέσα.

Το πρωτάθλημα επιβάλλεται να ολοκληρωθεί, έστω και με συμπύκνωση των ημερομηνιών, για να μην αντιμετωπίσουν οι ΠΑΕ τον κίνδυνο οικονομικής καταστροφής. Με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο. Κάθε άλλη σκέψη, πρέπει να μπει… στο συρτάρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ