Το… instagram «διώχνει» τον Μιραλάς από την Εβερτον! (pic)

Το… instagram «διώχνει» τον Μιραλάς από την Εβερτον! (pic)

Χαμός στο Λίβερπουλ με την αιχμή του Μιραλάς για τον χρόνο συμμετοχής του στην Εβερτον, βέβαιοι οι Αγγλοι ότι φεύγει άμεσα από τα «ζαχαρωτά».

Ο Κέβιν Μιραλάς είναι το βασικό talk of the town του μεταγραφικού παζαριού για τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Και από το βράδυ της Πέμπτης τα σενάρια για την ενεργοποίηση των συζητήσεων με την Εβερτον άρχισαν να δίνουν και να παίρνουν στην Αγγλία.

Ωστόσο όλα αυτά ίσως να μην έχουν τόσο μεγάλη αξία και σημασία, όση προκύπτει από ένα γεμάτο νόημα μήνυμα του Μιραλάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο Βέλγος επίθετικός, λοιπόν, δέχθηκε «επίθεση» από οπαδό της Εβερτον, με αφορμή το γεγονός ότι «ποτέ δεν ποστάρεις κάτι για την Εβερτον. Μην ξεχνάς ποιος σε πληρώνει». Και αμέσως βρήκε την ευκαιρία να ρίξει την «μπηχτή» του για τον παραγκωνισμό του.

«Θέλω να ανεβάσω εικόνες από τους αγώνες, αλλά δεν παίζω ποτέ», έγραψε δηκτικά ο Μιραλάς. Σχόλιο που αμέσως έγινε viral, δημοσιεύτηκε στη «Liverpool Echo» και ήδη προκαλεί τον νέο εκνευρισμό των ιθυνόντων της Εβερτον. Οι οποίοι αντιλαμβάνονται διαρκώς το τελευταίο διάστημα ότι η παραμονή του Βέλγου επιθετικού δεν είναι εποικοδομητική, ούτε για την ομάδα ούτε για τον ποδοσφαιριστή.

Εξάλλου, ήδη τα αγγλικά ΜΜΕ αποκωδικοποιούν και τις δηλώσεις του Σαμ Αλαρνταϊς για την πιθανότητα μεταγραφής του Μιραλάς. Ο Αγγλος τεχνικός της Εβερτον, που αντιλαμβάνεται καλύτερα από τους περισσότερους συμπατριώτες του τον τρόπο που δουλεύει η μεταγραφική αγορά, εξήγησε πώς μπορεί να φύγει ο διεθνής Βέλγος. Και με τα όσα ανέφερε επί της ουσίας… φωτογράφησε τον Ολυμπιακό, ως προς το πού θέλει να παίξει ο αθλητής του. Με μοναδική εκκρεμότητα το «να συμφωνήσουμε εμείς με όσα μας προσφέρει η ομάδα που τον θέλει». Κάτι που φαίνεται ότι μπορεί, εν τέλει, να συμβεί σύντομα.

Τέλος, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Αλαρνταϊς ενημέρωσε τον Μιραλάς ότι δεν τον υπολογίζει στις βασικές του λύσεις και μίλησε και δημόσια για αυτή του την άποψη. Διευκολύνοντας και ο ίδιος από την πλευρά του το «διαζύγιο» μεταξύ Εβερτον και παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ