Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Αν ο ΠΑΟΚ είχε χιούμορ θα καλούσε στο CAS για μάρτυρα υπεράσπισης τον Μπαλτάκο! Να τους πει για τις πατάτες...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΚ: Όλα ανοιχτά για Χουλτ, Κλωναρίδη και Τσιγκρίνσκι

Τα πάντα είναι πιθανά και ακόμη δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση για τους τρεις παίκτες της ΑΕΚ που μένουν ελεύθεροι το προσεχές καλοκαίρι.

ΑΕΚ: Όλα ανοιχτά για Χουλτ, Κλωναρίδη και Τσιγκρίνσκι | to10.gr

Μπορεί η αγωνιστική δράση να έχει σταματήσει εξαιτίας του κορωνοϊού και να είναι άγνωστο πότε ή αν θα επανεκκινήσει, αλλά οι ομάδες συνεχίζουν να κάνουν τον σχεδιασμό τους για την επόμενη χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ίδιο ισχύει και για την ΑΕΚ, η οποία αλήθεια είναι πως έχει αρκετά ζητήματα να λύσει εν όψει της καινούριας περιόδου και ένα από αυτά είναι τα τρία συμβόλαια που λήγουν το προσεχές καλοκαίρι. Πρόκειται για τους Νίκλας Χουλτ, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Βίκτωρα Κλωναρίδη.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ώρα για Σπορ», ακόμη δεν έχει παρθεί καμία απολύτως απόφαση για τους τρεις προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές και όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον τους.

Ο Σουηδός μπακ έχει αξιολογηθεί θετικά μέχρι τώρα για τη συνέπεια που δείχνει και αν δεν βρεθεί κάτι πολύ καλύτερο και μία πιο αξιόπιστη λύση, τότε αναμένεται να παραμείνει και τη νέα χρόνια. Ο Τσιγκρίνσκι κλείνει τα 34 τον ερχόμενο Νοέμβριο και δεν προορίζεται πλέον ως βασικός, έχοντας πίσω του μεγάλο ιστορικό τραυματισμών επίσης.

Τέλος, ο Κλωναρίδης έχασε ένα πάρα πολύ μεγάλο μέρος της χρονιάς εξαιτίας τραυματισμού, αλλά μόλις τον ξεπέρασε, ο Μάσιμο Καρέρα έδειξε να τον υπολογίζει. Ωστόσο, στη θέση πίσω από τον σέντερ φορ υπάρχουν πολλές επιλογές και είναι αμφίβολο αν θα παραμείνει στην ΑΕΚ τελικά.