Παναθηναϊκός: Ο Τσάβι Ρόκα «πάγωσε» τις εξελίξεις

Παναθηναϊκός: Ο Τσάβι Ρόκα «πάγωσε» τις εξελίξεις

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού περιμένει τις οριστικές αποφάσεις του Γιάννη Αλαφούζου για να αναπροσαρμόσει το πλάνο του.

Η τηλεδιάσκεψη των ΠΑΕ την Πέμπτη δεν σηματοδότησε εξελίξεις για τη Superleague, αλλά επιβεβαίωσε ότι στην παρούσα φάση τα πάντα είναι ρευστά. Όσο η κατάσταση δεν ξεκαθαρίζει, τόσο οι ομάδες αδυνατούν να οριστικοποιήσουν τον προγραμματισμό τους σε όλα τα επίπεδα. Την απώλεια εσόδων, τις περικοπές στους παίκτες και στα προπονητικά επιτελεία, τα μπάτζετ της επόμενης σεζόν.

Οι ομάδες της Superleague περιμένουν και δεν δρομολογούν εξελίξεις και ο Παναθηναϊκός δεν εξαιρείται. Ο «πράσινος» οργανισμός έχει το πλεονέκτημα ότι έμαθε την προηγούμενη διετία να λειτουργεί υπό το καθεστώς λιτότητας, όμως δεν σίγουρα θα ζημιωθεί. Διότι η εταιρία είχε εξυγιάνει τα οικονομικά της και είχε τη δυνατότητα να ανεβάσει την ποιότητα του ρόστερ της. Τώρα, πρέπει να προσαρμοστεί ξανά στην πραγματικότητα που διαμορφώνεται.

Ο Τσάβι Ρόκα έχει «παγώσει» τις επαφές του, αφού περιμένει τον καθορισμό του μπάτζετ από τον Αλαφούζο. Το «πάγωμα» δεν αφορά μόνο τις συζητήσεις για τα μεταγραφικά, αλλά και για τις ανανεώσεις. Ο Καταλανός δεν ξέρει εάν θα διατηρήσει σε ισχύ τις προτάσεις που έχει καταθέσει προ κορωνοϊού, σε όσους μένουν ελεύθεροι τον Σεπτέμβριο.

Εάν το νέο μπάτζετ είναι πολύ χαμηλότερο, τότε ο Ρόκα θα αναθεωρήσει τα ποσά που θα κατανείμει σε κάθε θέση. Για την ώρα, τα πάντα είναι στον αέρα… Κάθε διαπραγμάτευση βασισμένη στα παλιά δεδομένα θα επαναληφθεί ή ενδεχομένως και να μην συνεχιστεί.

Στις συνομιλίες με τους Ινσούα, Γιόχανσον, Χρήστο Δώνη, Βαγιαννίδη και Αποστολάκη, ο Ρόκα είχε καταθέσει προτάσεις, όμως για την ώρα ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού τηρεί στάση αναμονής. Ο Καταλανός δεν γνωρίζει και περιμένει την ενημέρωση από τον Αλαφούζο, για να πορευτεί και αυτός. Δύσκολος ο ρόλος του, αλλά έκτακτες και οι περιστάσεις…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ