Πανάξιος πρωταθλητής ο Θρύλος!

Πανάξιος πρωταθλητής ο Θρύλος!

Από το «πρωτάθλημα της παύλας», περάσαμε στο «χάρτινο». Προφανώς αυτοί που τα υποστηρίζουν, μάλλον αναφέρονται στην παραμονή του ΠΑΟΚ και όχι στον πεντακάθαρο τίτλο των Πειραιωτών...

Όταν ο Ολυμπιακός περνούσε νικηφόρα από την Τούμπα, ακόμα και αρκετοί από τους ορκισμένους εχθρούς του, παραδεχόντουσαν ότι κατακτά δίκαια το πρωτάθλημα. Κι πώς να έλεγαν κάτι διαφορετικό, όταν οι Πειραιώτες καθάριζαν την μπουγάδα πανάξια, χωρίς να μπορεί κάποιος να πει το παραμικρό…

Όλοι έλεγαν για την δουλειά του Μαρτίνς, το ποιοτικό ρόστερ, την απόφαση της διοίκησης να στηρίξει το έργο ενός προπονητή, που την προηγούμενη σεζόν δεν είχε κερδίσει κάποιο τρόπαιο. Μιλούσαν και έγραφαν ότι ο Ολυμπιακός σεβάστηκε το ποδόσφαιρο και για το λόγο αυτό δικαιώθηκε.

Άλλωστε μιλάμε για ομάδα, που είναι αήττητη στο πρωτάθλημα, που βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου και το σημαντικότερο- κατά τη γνώμη μου – είναι ζωντανός στην Ευρώπη και όταν κάποια στιγμή διεξαχθεί ο επαναληπτικός με τους Γουλβς, έχει σημαντικές πιθανότητες να βρεθεί στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ..

Τότε λοιπόν, ο Ολυμπιακός ήταν άξια πρωταθλητής, έστω και αν ακόμα δεν είχε ολοκληρωθεί η σεζόν.

Στην πορεία βέβαια, άλλαξαν τροπάριο. Παρουσιάστηκε ο φονικός ιός που έχει αλλάξει τον τρόπο ζωής, όλων των ανθρώπων στον πλανήτη και με συνοπτικές διαδικασίες, μας προέκυψε το πρωτάθλημα της παύλας. Από δίκαιος πρωταθλητής, μετατράπηκε σε ομάδα που δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο! Ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει, είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν, για να κατακτήσει τον τίτλο, αδιαφορώντας για όλα αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο!

Αδιαφορεί ο Ολυμπιακός, κυρίες και κύριοι, όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάνει λίγο και λιγάκι δωρεές, με πιο πρόσφατη το ποσό που διέθεσε για την κατασκευή ΜΕΘ στο νοσοκομείο της Νίκαιας. Για τέτοια αδιαφορία μιλάμε…

Τώρα που αποφάσισαν όλα τα εγχώρια δικαστήρια, ότι υπάρχει σχέση (χωρίς εισαγωγικά…) ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη και παρέμεινε η ποινή των -7 βαθμών στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, περάσαμε από το «πρωτάθλημα της παύλας» στο «χάρτινο»!

Πώς στο καλό γίνεται να είναι χάρτινο ένα πρωτάθλημα, στο οποίο ο Ολυμπιακός ήταν πρώτος και με διαφορά επτά βαθμών (οκτώ για την ακρίβεια, γιατί την δεδομένη στιγμή έχει και την ισοβαθμία με το μέρος του) από τον αντίπαλο του, ουδείς μπορεί να το καταλάβει. Κι αφού θέλουν κάποιοι να μιλάνε σε… χάρτινη γλώσσα, νομίζω ότι χάρτινη είναι η παραμονή του ΠΑΟΚ (και της Ξάνθης) στην κατηγορία, με την τροπολογία – εξπρές που πέρασε η κυβέρνηση. Γιατί βάσει των νόμων με τους οποίους ξεκίνησε η σεζόν, η ποινή για το συγκεκριμένο αδίκημα, ήταν υποβιβασμός.

Εν κατακλείδι, δικαίωμα του ΠΑΟΚ είναι να προσφύγει στο CAS. Όπως ενημέρωσε επίσημα η διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα καταφύγει στο συγκεκριμένο δικαστήριο, προκειμένου να αποδειχθεί η αθωότητά της, την οποία δεν εντόπισαν τα ελληνικά δικαστήρια. Πολύ καλά θα κάνουν, αφού εκτιμούν ότι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Απλά αν και στο CAS στραβώσει το πράγμα, τότε η ποινή θα είναι πολύ μεγαλύτερη από τους -7 βαθμούς, σε ένα χαμένο πρωτάθλημα.

Υ.Γ. Καλή Ανάσταση σε όλους, με υγεία, χαρά και αγάπη. Η πίστη είναι ριζωμένη στις καρδιές των ανθρώπων και δεν μετριέται με την παρουσία στις εκκλησίες. Μένουμε και γιορτάζουμε σπίτι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ