Βονόρτας: «Δεν υπήρχε κοινή γραμμή τεχνικού διευθυντή-προπονητή»

Βονόρτας: «Δεν υπήρχε κοινή γραμμή τεχνικού διευθυντή-προπονητή»

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού σχολίασε ένα από τα σημεία που δεν λειτούργησαν φέτος στον Παναθηναϊκό.

Ο παλαίμαχος αμυντικός ο οποίος έχει περάσει από διάφορα πόστα στον Παναθηναϊκό (υπηρεσιακός, μέλος του προπονητικού τιμ, ακαδημία, σκάουτερ) μίλησε στην εφημερίδα «Live Sport» και μεταξύ άλλων, ανέφερε:

Για το λάθος του Γιάννη Αλαφούζου: Ο κ. Αλαφούζος κάνει το λάθος να εμπιστεύεται πρόσωπα και όχι συγκεκριμένο σχέδιο. Αυτό είναι το λάθος του. Ο Παναθηναϊκός δεν εφαρμόζει ένα μοντέλο, αντιθέτως αλλάζει συνέχεια την πολιτική του και δεν αφήνει ένα σχέδιο να αποδώσει. Πρέπει να υπάρχει μία ξεκάθαρη γραμμή, να βρεθούν οι άνθρωποι που θα την ακολουθήσουν, να κατανεμηθούν οι ρόλοι και να μην παρεκκλίνουν. Ο κ. Αλαφούζος είδε πως όταν επιμένει σε κάτι, δικαιώνεται. Όταν το αλλάζει δεν του βγαίνει.

Για την πορεία της ομάδας: «Πρέπει να κρίνουμε αθροιστικά τη διετία. Το πρόσημο είναι θετικό στην εξέλιξη των μικρών. Οι μεταγραφές του καλοκαιριού δεν βγήκαν και αυτό δυσκόλεψε συνολικά την πορεία της ομάδας. Έγιναν βήματα προς τα πίσω και δεν συνεχίστηκε η ομαλή ανοδική πορεία. Οι μεταγραφές δεν πρόσθεσαν αυτά τα στοιχεία που έλειπαν από τους μικρούς, για να έχει η ομάδα μεγαλύτερο όφελος. Σε αυτό οφείλεται η στασιμότητα της ομάδας. Οι μικροί έχουν εξελιχθεί σημαντικά, αλλά δεν πήραν τις βοήθειες που θα έπρεπε και δεν καλύφθηκαν οι αδυναμίες τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ