«Η Μπεσίκτας στο κατόπι του Γιαννούλη»

«Η Μπεσίκτας στο κατόπι του Γιαννούλη»

Ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ απέκτησε ενδιαφερόμενο και από την Τουρκία.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι το «ασημικό» του ΠΑΟΚ που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να πουληθεί το καλοκαίρι, για να φέρει έσοδα στα… πολύπαθα ταμεία. Βέβαια, μέχρι τώρα όλα περιορίζονται σε δημοσιεύματα και οι συνεργάτες του Σαββίδη δεν έχουν λάβει την πρόταση που θα επιθυμούσαν.

Το τελευταίο σενάριο έχει τουρκική προέλευση… Η Μπεσίκτας θα χρειαστεί έναν αριστερό μπακ γιατί ο βασικός της, ο Τσανέρ Ερκίν θα πάρει μεταγραφή σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ο Γιαννούλης έχει το προφίλ που θέλει η τουρκική ομάδα και τον έχει ψηλά στη λίστα της.

Τα τουρκικά ρεπορτάζ επισημαίνουν πως η Μπεσίκτας αντιμετωπίζει ισχυρό ανταγωνισμό από την Αταλάντα, η οποία διεκδικεί τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ. Η Αταλάντα έχει στο στόχαστρο εδώ και αρκετό καιρό τον Γιαννούλη και δεν θα υπαναχωρήσει εύκολα.

Σε ότι αφορά το οικονομικό (που… καίει και τον Ιβάν Σαββίδη), το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ θέλει τη ρήτρα των 10 εκατομμυρίων ευρώ. Δεν αναφέρει όμως εάν η Μπεσίκτας έχει την πρόθεση να πληρώσει το ποσό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ