«Εκραξε» τους συμπατριώτες του ο Ιντέγε

«Εκραξε» τους συμπατριώτες του ο Ιντέγε

Ο Νιγηριανός επιθετικός του Αρη χαρακτήρισε λανθασμένη την επιλογή των συμπατριωτών του να βάλουν στα γήπεδά τους τεχνητούς χλοοτάπητες.

Στο δίλημμα που υπάρχει στην πατρίδα του σχετικά με το εάν οι ομάδες θα πρέπει να έχουν στα γήπεδά τους φυσικό ή τεχνητό χλοοτάπητα αναφέρθηκε ο Μπράουν Ιντέγε.

Ο Νιγηριανός φορ του Αρη, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία από την Ευρώπη, επέκρινε την απόφαση των ομάδων να βάλουν στα γήπεδά τους τεχνητό χλοοτάπητα, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, δημιουργεί πολλά προβλήματα στα γόνατα, στην πλάτη και στις αρθρώσεις των ποδοσφαιριστών.

Παράλληλα, ο Αφρικανός φορ επισήμανε ότι οι συμπατριώτες του που θα έρθουν να αγωνιστούν στην Ευρώπη θα αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα προσαρμογής, καθώς όλα τα γήπεδα έχουν φυσικό γρασίδι.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Παρακολουθώ το πρωτάθλημα και δεν ξέρω γιατί προτιμούν να παίζουν σε τεχνητό χλοοτάπητα. Τα περισσότερα κλαμπ έχουν αλλάξει τα γήπεδά τους από φυσικό σε τεχνητό χλοοτάπητα. Λόγω αυτών των χλοοτάπητων, οι παίκτες μας δυσκολεύονται να ανταποκριθούν όταν έρχονται στην Ευρώπη, όπου όλοι παίζουν σε φυσικό γρασίδι. Οταν παίζεις στους τεχνητούς χλοοτάπητες πολλές φορές δημιουργεί στους παίκτες προβλήματα στην πλάτη, στα γόνατα και στις αρθρώσεις», δήλωσε ο Ιντέγε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ