Χαμός στην Τουρκία: «Πρώτος στόχος της Μπεσίκτας ο Γιαννούλης»

Χαμός στην Τουρκία: «Πρώτος στόχος της Μπεσίκτας ο Γιαννούλης»

Οι Τούρκοι επαναφέρουν στο προσκήνιο το όνομα του 24χρονου μπακ του ΠΑΟΚ.- Αναλυτικά το δημοσίευμα της Sabah για το ενδιαφέρον των Αετών για τον διεθνή άσο.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία του ΠΑΟΚ και αναμφίβολα το όνομά του θα «παίξει» δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

Ηδη έχουν αρχίσει τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό, με τους Ιταλούς να βάζουν στο κόλπο για την απόκτησή του την Αταλάντα και τους Τούρκους να γράφουν για την Μπεσίκτας.

Την Κυριακή μάλιστα η «Sabah» επανέφερε στο προσκήνιο το όνομα του αριστερού μπακ του Δικεφάλου του Βορρά, τονίζοντας ότι η Μπεσίκτας έχει βρει στο πρόσωπό του τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Τσανέρ Ερκίν, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Ο διεθνής μπακ είναι ένας από τους πιο υψηλόμισθους της ομάδας και η κρίση του κορωνοϊού αναγκάζει την Μπεσίκτας να ρίξει το μπάτζετ, με αποτέλεσμα να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών. Το συμβόλαιο του Τσανέρ Ερκίν ολοκληρώνεται στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν και δεν πρόκειται να ανανεωθεί, με την τούρκικη ομάδα να επιθυμεί την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη.

«Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι ο βασικός στόχος της Μπεσίκτας για το αριστερό άκρο. Ο νεαρός μπακ είναι πιθανό το καλοκαίρι να αποχωρήσει από το ρόστερ του ΠΑΟΚ, καθώς η ελληνική ομάδα είναι διατεθειμένη να τον πουλήσει. Η περίπτωσή του πάντως δεν είναι εύκολη, αφού ενδιαφέρον φέρεται να έχει δείξει και η Αταλάντα από την Ιταλία. Φέτος, έχει αγωνιστεί σε 34 ματς, έχοντας 1 γκολ και 5 ασίστ, ενώ είναι διεθνής και έχει παίξει σε 7 παιχνίδια με την εθνική του ομάδα», ανέφεραν οι Τούρκοι.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αν η Μπεσίκτας θέλει να αποκτήσει τον Γιαννούλη θα πρέπει πρώτα να ικανοποιήσει τον ΠΑΟΚ, καθώς το συμβόλαιο του 24χρονου μπακ με τον Δικέφαλο του Βορρά ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας και οι Θεσσαλονικείς περιμένουν να βάλουν πολλά χρήματα στα ταμεία τους από την πώλησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ